Πέθανε ξαφνικά ο παραγωγός της σειράς “Euphoria“ του HBO, Kevin Turen

Σε ηλικία 44 ετών
13 Νοεμβρίου 2023 22:17
Πέθανε ξαφνικά ο παραγωγός της σειράς “Euphoria“ του HBO, Kevin Turen

Ένας εκ των παραγωγών της επιτυχημένης και πολυβραβευμένης σειράς "Euphoria" του HBO, ο Kevin Turen, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους οικείους, συναδέλφους και στην οικογένεια του HBO, ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτιά του. 

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον πατέρα του τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, όπως μεταδίδει το Deadline, αλλά και από εκπρόσωπο της Panske Media Corporation. Μάλιστα ο CEO της εταιρίας και στενός φίλος του, Jay Panske, έκανε μια στερνή δήλωση για τον χαμό του Turen. “Ήταν παρά τα πολλά επιτεύγματά του στο Χόλιγουντ, το μεγαλύτερο πάθος του Kevin ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του. Ήταν τόσο περήφανος για τα παιδιά του. Αυτός και η σύζυγός του, Evelina, ήθελαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με μεγάλες αξίες. Φρόντιζαν να κάνουν τη διαφορά στον ευρύτερο κόσμο. Η καρδιά μας ραγίζει γι’ αυτούς και όλοι μας νιώθουμε τόσο βαθιά την απώλεια. Θα μας λείψει τόσο πολύ ο Kevin. Αυτή η πόλη έχασε σήμερα ένα από τα πιο λαμπρά ανερχόμενα αστέρια της”.

O 44χρονος Τουρέν ήταν επίσης παραγωγός στην σειρά "The Idol" του HBO, σε σκηνοθεσία Sam Levinson και με πρωταγωνιστή τον The Weeknd, αλλά και στις cult ταινίες τρόμου "X", "Pearl" και το επερχόμενο "MaXXXine" του Ti West. Το ρεζουμέ του περιλαμβάνει τις ταινίες "Malcolm and Marie" (2021) πάλι σε σκηνοθεσία Levinson και με πρωταγωνιστές τους Zendaya και John David Washington, το "The Last Days of American Crime, το Sharp Stick αλλά και το The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) με τον Νίκολας Κέιτζ. 

Ο Turen γεννήθηκε στο Μανχάταν και σπούδασε κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Έκανε το ντεμπούτο του ως παραγωγός στην ανεξάρτητη ταινία Wassup Rockers του 2005 από τον σκηνοθέτη Larry Clark.