Δυσάρεστα νέα για την 3η σεζόν του Euphoria

Η παραγωγή ήταν να ξεκινήσει πολύ σύντομα
25 Μαρτίου 2024 18:10
Δυσάρεστα νέα για την 3η σεζόν του Euphoria

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποια δυσάρεστα νέα για την πολυπόθητη 3η σεζόν του Euphoria του HBO. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλιότερα, τα γυρίσματα είχαν προγραμματιστεί για να ξεκινήσουν “πολύ σύντομα”, αλλά τελικά αυτό δε θα συμβεί όπως μαθαίνουμε τώρα από το THR.

Χωρίς να διευκρινίζεται ακριβώς το γιατί, ο Sam Levinson, δημιουργός του Euphoria, άλλαξε τα πλάνα του και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δουλέψει πάνω στο σενάριο της 3ης σεζόν. Παράλληλα με αυτό, η Zendaya, αλλά και η Sydney Sweeney “πήραν το ελεύθερο” να κυνηγήσουν νέες ευκαιρίες, που σημαίνει ότι ίσως τα γυρίσματα καθυστερήσουν πάρα πολύ.

Το HBO και ο Sam Levinson παραμένουν αφοσιωμένοι στο να κάνουν μια εξαιρετική 3η σεζόν” αναφέρει το HBO σε επίσημη ανακοίνωσή του.

Στο ενδιάμεσο, επιτρέπουμε στο cast μας να επιδιώξει άλλες ευκαιρίες.

Το HBO δεν ανακοίνωσε κάτι άλλο για την 3η σεζόν του Euphoria, με τους ηθοποιούς να μην έχει αποδεσμευτεί από τα συμβόλαιά τους. Έτσι, εφόσον τα γυρίσματα παίρνουν παράταση και χωρίς να διευκρινίζεται πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν, ίσως καθυστερήσει και η πρεμιέρα της 3ης σεζόν, που τόσο πολύ περιμένουν όλοι οι fans. Το HBO, από την άλλη, λέει ότι η σειρά θα έρθει μέσα στο 2025.

Euphoria: Η “μαμά” της Zendaya δεν έχει να πληρώσει το νοίκι της – “Δεν ξέρω που είναι η 3η σεζόν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Zendaya πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο της Rue, μιας νέας κοπέλας που πολεμάει με το μέσα της και δίνει τη δική της μάχη με τα ναρκωτικά. Όλο το σόου επικεντρώνεται στη ζωή της, στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους της. Πλάι της θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και η Jules ή αλλιώς Hunter Schafer.

Στις 2 σεζόν είδαμε και τους Sydney Sweeney, Maude Apatow, Alexa Demie, Jacob Elordi, Angus Cloud, Barbie Ferreira και Dominic Fike, καθώς και τους Eric Dane, Storm Reid, Colman Domingo, Javon Walton, Austin Abrams και Nika King.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.