Angus Cloud: Δεν έβαλε τέλος στη ζωή του, λέει η μητέρα του

“Η τελευταία του μέρα ήταν χαρούμενη”
06 Αυγούστου 2023 12:09
Angus Cloud: Δεν έβαλε τέλος στη ζωή του, λέει η μητέρα του

Η μητέρα του Angus Cloud (Άνγκους Κλάουντ) έσπασε τη σιωπή της δηλώνοντας στον λογαριασμό της στο Facebook ότι ο γιος της δεν έβαλε τέλος στη ζωή του. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η είδηση του θανάτου ήρθε στη δημοσιότητα την 1η του Αυγούστου σκορπώντας θλίψη στο Χόλιγουντ και στους λάτρεις του Euphoria.

Από την ημέρα που έγινε γνωστός ο ξαφνικός θάνατός του, πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι ο ηθοποιός αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεξε την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του. Ωστόσο, η μητέρα του υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει δηλώνοντας τα εξής:

Φίλοι μου, θέλω να ξέρετε όλοι ότι εκτιμώ την αγάπη σας για την οικογένειά μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι παρόλο που ο γιος μου ήταν σε βαθιά θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του από μεσοθηλίωμα, η τελευταία του μέρα ήταν χαρούμενη. Αναδιοργάνωσε το δωμάτιό του και τοποθέτησε διάφορα αντικείμενα για να μείνει λίγο στο σπίτι που τόσο πολύ αγαπούσε.

Μίλησε για την πρόθεσή του να βοηθήσει τις αδερφές του στο κολέγιο και επίσης να βοηθήσει τη μητέρα του συναισθηματικά και οικονομικά. Δεν σκόπευε να δώσει τέλος στην ζωή του. Όταν αγκαλιαστήκαμε για καληνύχτα είπαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε και είπε ότι θα τα πούμε το πρωί.

Δεν ξέρω αν και τι μπορεί να έβαλε στο σώμα του μετά από αυτό. Ξέρω μόνο ότι έβαλε το κεφάλι του στο γραφείο όπου δούλευε σε κάτι έργα τέχνης, αποκοιμήθηκε και δεν ξύπνησε. Μπορεί να μάθουμε ότι πήρε υπερβολική δόση κατά λάθος και τραγικά, αλλά είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι δεν σκόπευε να φύγει από αυτόν τον κόσμο. Οι αγώνες του ήταν πραγματικοί.

Έδωσε και έλαβε τόση αγάπη και υποστήριξη. Η δουλειά του στο Euphoria ήρθε σαν αλεξικεύρανο για τη γενιά του και άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση για τη συμπόνια, την πίστη, την αποδοχή και την αγάπη. Ο τραυματισμός του στο κεφάλι πριν από 10 χρόνια από θαύμα δεν οδήγησε σε θάνατο όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα. Του δόθηκαν 10 χρόνια μπόνους και τα γέμισε με δημιουργικότητα και αγάπη.

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι ο θάνατός του ήταν σκόπιμος. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είναι έτσι. Για να τιμήσετε τη μνήμη του, κάντε πράξεις καλοσύνης μέρος στην καθημερινότητά σας.

O Angus Cloud έγινε γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην πολυβραβευμένη σειρά "Euphoria" του ΗΒΟ. Μάλιστα, το τμήμα casting του HBO τον ανακάλυψε την ώρα που εργαζόταν ως σερβιτόρος σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, χωρίς να έχει προηγούμενη υποκριτική εμπειρία. Από το 2019 έως το 2022, υποδυόταν τον "Fez" (ή Fezco) έναν έμπορο ναρκωτικών με "χρυσή" καρδιά, ο οποίος προσπαθούσε να προστατεύσει τη φίλη του Rue Bennet, την οποία υποδύεται η Zendaya). Στη 2η σεζόν, ανέπτυξε μια δυνατή σχέση με τη Lexi (Maude Apatow) και αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο από τους fans.

Επίσης, είχε παίξει στις ταινίες "The Line" με τον Alex Wolff και "North Hollywood" ενώ στην σύντομη καριέρα του έκανε εμφανίσεις σε μουσικά βίντεο καλλιτεχνών όπως οι Becky G, Karol G και Juice WRLD. Το 2022 έγινε το πρόσωπο του αρώματος "Polo" της Ralph Lauren. Θεωρούνταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ.

Tags: