Euphoria: Τι θα κάνει η Zendaya στην 3η σεζόν; Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή γιατί ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει
24 Αυγούστου 2023 15:24
Euphoria: Τι θα κάνει η Zendaya στην 3η σεζόν; Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει

Το Euphoria είναι από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές σειρές τα τελευταία χρόνια και φαίνεται ότι οι προσδοκίες του κοινού για την 3η σεζόν είναι μεγάλες. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο διο στόματος Sam Levinson (δημιουργός της σειράς).

Ο Sam Levinson, μίλησε στο περιοδικό Elle και έδωσε στη δημοσιότητα μερικές νέες πληροφορίες για το επόμενο κεφάλαιο του Euphoria, το οποίο όπως φαίνεται θα επικεντρωθεί περισσότερο στον εσωτερικό κόσμο της Rue (Zendaya).

Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής:

Η Zendaya είναι το πιο ανταγωνιστικό άτομο που ξέρω, με την καλή έννοια. Μεγαλώνει συνεχώς ως καλλιτέχνης και πάντα αναζητά μια πρόκληση. Δεν κάθεται στα αυγά της. Η 3η σεζόν του Euphoria περιγράφεται ως ένα νουάρ φιλμ. Η νέα σεζόν θα εξερευνήσει περισσότερο τη Rue στο τι σημαίνει να είσαι ένα άτομο με αρχές σε έναν διεφθαρμένο κόσμο.

Η Zendaya πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο της Rue, μιας νέας κοπέλας που πολεμάει με το μέσα της και δίνει τη δική της μάχη με τα ναρκωτικά. Όλο το σόου επικεντρώνεται στη ζωή της, στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους της. Πλάι της θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και η Jules ή αλλιώς Hunter Schafer. Επίσης, προς το παρόν δε γνωρίζουμε τι θα γίνει με το ρόλο του αείμνηστου Angus Cloud, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν μερικές εβδομάδες.

Η Zendaya έκανε και μία περιοδεία πριν καιρό μαζί με τον Labrinth, τον μουσικοσυνθέτη του Euphoria και τραγούδησαν μαζί διάφορα κομμάτια που ακούγονται στη σειρά, όπως είναι το “I’m Tired” και το “All for Us”.

Η 3η σεζόν του Euphoria δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αν και στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει στο HBO μέσα στο 2025.