Ενδέχεται να μην επιστρέψει το Euphoria για 3η σεζόν;

Νέες φήμες εντός της παραγωγής
28 Μαρτίου 2024 18:24
Ενδέχεται να μην επιστρέψει το Euphoria για 3η σεζόν;

Ακόμη μία μέρα που έρχονται διάφορες φήμες από τα παρασκήνια του Euphoria και του 3ου κύκλου του. Αν θυμάστε, πριν από μερικές ημέρες, είχε γίνει γνωστό, ότι τελικά τα γυρίσματα της πολυπόθητης 3ης σεζόν πήραν ακόμη μια αναβολή από το HBO, με τους ηθοποιούς της σειράς να είναι ελεύθεροι να «κυνηγήσουν» άλλα projects.

Φαίνεται ότι ο δημιουργός, Sam Levinson, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσει το σενάριο της νέας σεζόν και έτσι, το αμερικανικό δίκτυο ενημέρωσε ότι τα γυρίσματα, τα οποία ήταν να ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό, θα πάνε για πιο μετά. Ωστόσο, ένα νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ίσως η 3η σεζόν να μην έρθει τελικά ποτέ… Ναι, καλά διαβάσατε.

Τα -δυσάρεστα- νέα έρχονται από το The Daily Beast, από το οποίο μαθαίνουμε ότι ένα ένας ηθοποιός της σειράς (που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του) δήλωσε ότι δεν νομίζει ότι η 3η σεζόν του Euphoria θα έρθει ποτέ.

Από τον Ιανουάριο του 2022, είχαμε μια ημερομηνία (που θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα) και αυτή ήταν μέσα στον Μάρτιο. Μετά ο Μάρτιος έγινε Ιούνιος, που μετά μετατράπηκε σε Ιανουάριο. Και μετά από όλα αυτά μας έλεγαν κάθε μήνα. Πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια που το HBO έλεγε σε όλους τους ηθοποιούς ότι «θα επιστρέψουμε σύντομα», οπότε δεν μπορούσαμε να αναλάβουμε κάποιες άλλες δουλειές.

Όπως αναφέρει το The Daily Beast, το HBO αρνήθηκε να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις του ηθοποιού της σειράς και παραμένει στην υπόσχεσή του ότι το Euphoria θα επιστρέψει το 2025.

Euphoria: Η “μαμά” της Zendaya δεν έχει να πληρώσει το νοίκι της – “Δεν ξέρω που είναι η 3η σεζόν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Zendaya πρόκειται να επιστρέψει στο ρόλο της Rue, μιας νέας κοπέλας που πολεμάει με το μέσα της και δίνει τη δική της μάχη με τα ναρκωτικά. Όλο το σόου επικεντρώνεται στη ζωή της, στην οικογένειά της, αλλά και στους φίλους της. Πλάι της θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα και η Jules ή αλλιώς Hunter Schafer.

Στις 2 σεζόν είδαμε και τους Sydney Sweeney, Maude Apatow, Alexa Demie, Jacob Elordi, Angus Cloud, Barbie Ferreira και Dominic Fike, καθώς και τους Eric Dane, Storm Reid, Colman Domingo, Javon Walton, Austin Abrams και Nika King.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.