Pedro Pascal για σειρά The Last of Us: "Θα είναι αντάξια του παιχνιδιού"

Νέες δηλώσεις από τον τηλεοπτικό Joel για την υπερπαραγωγή του HBO
16 Φεβρουαρίου 2022 17:37
Pedro Pascal για σειρά The Last of Us: "Θα είναι αντάξια του παιχνιδιού"

Ο Pedro Pascal, που οι περισσότεροι γνωρίζετε ως τον "Mandalorian" κάτω από το κράνος, θα υποδύεται επίσης τον Joel στην τηλεοπτική live-action σειρά The Last of Us δια χειρός HBO, πλάι στην Ellie της Bella Ramsey (Game of Thrones) και σε μια νέα του συνέντευξη σε γερμανικό περιοδικό μίλησε για το πώς θα είναι αντάξια του αυθεντικού παιχνιδιού της Naughty Dog. 

Συγκεκριμένα ερωτήθηκε για το εάν υπάρχει μεγάλη πίεση δεδομένου του πόσο λατρεμένο αλλά και αριστουργηματικό είναι το The Last of Us ως παιχνίδι. Στο Neelix, σε μετάφραση του Dualshockers, είπε τα εξής: 

Νομίζω πως η κινηματογραφική διασκευή του μπορεί να γίνει αντάξια του ονόματος του πρωτότυπου παιχνιδιού. Δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία ότι θα απογοητεύσουμε τους fans του παιχνιδιού ή όσους το δουν πρώτη φορά. 

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων. 

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις. 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley.

Τα γυρίσματα του The Last of Us του HBO θα συνεχιστούν μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί.