Peaky Blinders: Η πρεμιέρα του φινάλε είναι μια ανάσα μακριά και το Μπέρμιγχαμ το τιμάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μια νέα φωτογραφία από τον 6ο κύκλο
15 Φεβρουαρίου 2022 16:57
Peaky Blinders: Η πρεμιέρα του φινάλε είναι μια ανάσα μακριά και το Μπέρμιγχαμ το τιμάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί εδώ και μερικά 24ωρα να γνωρίζουμε έμμεσα το πότε κυκλοφορεί η 6η και τελευταία σεζόν του Peaky Blinders, όμως τώρα η αποκάλυψη έγινε με κάθε επισημότητα. Μέσα από τα social media του BBC αλλά και του σόου της σειράς, το Peaky Blinders επιστρέφει στις οθόνες μάς την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

Παρόλο όμως το ότι αναφέρεται μόνο το BBC, υπάρχει συμφωνία με το Netflix για την προβολή του Peaky Blinders στην Ελλάδα, όπως γίνεται τις τελευταίες του σεζόν. Εκτός απροόπτου θα συμβεί το ίδιο απλώς περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση για το εάν θα καταφθάσει την ίδια ημέρα στο ελληνικό Netflix ή γενικότερα το πότε θα προβάλλεται. 

Δείτε την τοιχογραφία-μνημείο των Peaky Blinders στο Μπέρμιγχαμ

Η νέα εικόνα του Thomas Shelby από τον 6ο κύκλο:

Εκτός του Cillian Murphy ως Thomas Shelby προφανώς, για την τελευταία σεζόν επιστρέφουν οι Tom Hardy ως Alfie Solomons, Finn Cole ως Michael Gray, Anya Taylor-Joy ως Gina Gray, Sam Claflin ως Oswald Moxley, Sophie Rundle ως Ada Shelby, Paul Anderson ως Arhtur Shelby και ο Harry Kirton ως Finn Shelby. Στις επίσημες νέες προσθήκες συγκαταλέγεται ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Stephen Graham (Snatch), ενώ φημολογείται πως θα δούμε τόσο τον David Beckham όσο και τον Rowan Atkinson να εμφανίζονται. 

Τέλος λόγω του ξαφνικού θανάτου της Helen McCrory, η λατρεμένη Θεία Πόλι δε θα εμφανιστεί στη νέα σεζόν και μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί το σόου του Steven Knight την απώλειά της. 

Ο  Cillian Murphy μίλησε πρόσφατα για την απουσία της από το πλατό: 

Νομίζω πως όλη η σεζόν είναι ένας φόρος τιμής προς το πρόσωπό της. Θα νιώσετε την παρουσία της και η παρουσία του χαρακτήρα της στην σειρά μιας και είναι ένα σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού του Tommy αυτή τη σεζόν. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε περισσότερα για την αλλαγή σχεδίων του δημιουργού Steven Knight σχετικά με το πώς θα ολοκληρωθεί το έπος των Shelbys. 

Τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders, που θα συνεχίσει την ιστορία, θα ξεκινήσουν εντός του 2023