Peaky Blinders: Οι Shelbys θέλουν να εκτελέσετε τις εντολές τους και θα σας ανταμείψουν

Το BBC διεξάγει έναν διαφορετικό "διαγωνισμό" για τους fans
02 Φεβρουαρίου 2022 16:33
Peaky Blinders: Οι Shelbys θέλουν να εκτελέσετε τις εντολές τους και θα σας ανταμείψουν

Το φινάλε του Peaky Blinders -τουλάχιστον το τηλεοπτικό- αναμένεται να δοθεί μέσα στους επόμενους μήνες με την άκρως αναμενόμενη 6η σεζόν. Για να ζεστάνει κι άλλο το hype, αφού πριν μερικές εβδομάδες είδαμε το πρώτο χαοτικό trailer, το BBC ξεκίνησε έναν "διαφορετικό" διαγωνισμό για τους fans. 

Mέσα από τα social media του σόου, οι Peaky Blinders ζητούν από τους fans να εκτελέσουν μια σειρά από εντολές (με την ατάκα "By order of the Peaky Blinders") και αν τις φέρουν εις πέρας θα ανταμειφθούν. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Η πρώτη εντολή ήδη δόθηκε στο Instagram των Peaky Blinders και ζητάει από τους fans να βρουν το χαμένο ρολόι του Arthur Shelby. Ακολουθώντας το link στο bio της σελίδας, ζητάει έναν κωδικό ο οποίος προέρχεται από μια άλλη σελίδα. Σαν ένα κυνήγι θησαυρού. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Εαν βρείτε σωστά τον κωδικό ξεκλειδώνεται ένα behind the scenes video με τον ίδιο τον Thomas Shelby δηλαδή Cillian Murphy να μιλάει για τον ρόλο του και πως όλα ξεκίνησαν. Έχουμε ένα προαίσθημα όμως ότι αυτό το "κυνήγι" στοιχείων" θα οδηγήσει στην αναπόφευκτη ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας, για την οποία όλοι συζητούν κάτω από τα σχόλια της σελίδας. 

Το τέλος είναι μόνο η αρχή 

ο Steven Knight, δημιουργός του σόου, μίλησε πρόσφατα στο Empire αποκαλύπτοντας πως τελικά δε θα λήξει το έπος των Shelbys με τις σειρήνες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου να ηχούν, όπως ήταν αρχικά το πλάνο. 

Ανακαλεί λοιπόν και αποκαλύπτει ότι με την ερχόμενη ταινία των Peaky Blinders θα προχωρήσει η ιστορία και μετά τον Β' Παγκόσμιο

Η ιστορία αφορούσε πάντοτε τη Βρετανία ανάμεσα στους δύο πολέμους. Πως το πάθημα του πρώτου δεν έγινε μάθημα και επαναλήφθηκε. 

Είναι επίσης το τέλος της αυτοκρατορίας τους: Μπαίνουμε στον Β' Παγκόσμιο και όταν τελειώνει δεν υπάρχει κάποια αυτοκρατορία. Ωστόσο έχω αναθεωρήσει το σχέδιό μου. Πλέον θα πάει πέραν του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Επειδή νομίζω ότι υπάρχει ενέργεια στον κόσμο εκεί έξω για αυτό, θέλω να συνεχιστεί και θέλω να δω πως θα προοδεύσει. 

Νομίζω πως η 6η σεζόν είναι απλά το τέλος της αρχής. 

Σύμφωνα με τον Knight τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders θα ξεκινήσουν εντός του 2023

Η 6η σεζόν του Peaky Blinders, σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό, μάλλον θα κάνει πρεμιέρα εντός του Φεβρουαρίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο μπορεί να έχει αλλάξει καθώς επίσημα το BBC δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας. Στην Ελλάδα θα προβάλλεται και μέσω του Netflix.