Paul Anderson: Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ο σταρ του Peaky Blinders

Μπλεξίματα για τον Arthur…
29 Ιανουαρίου 2024 11:35
Paul Anderson: Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ο σταρ του Peaky Blinders

Σε μια στιγμή που η πραγματικότητα μιμείται την τέχνη, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Paul Anderson, γνωστός για το ρόλο του Arthur στη σειρά Peaky Blinders, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, ο Anderson συνελήφθη την Ημέρα του Αγίου Πνεύματος (26 Δεκεμβρίου), αφού βρέθηκε με διάφορες ουσίες, μεταξύ των οποίων κρακ κοκαΐνη, αμφεταμίνες και δύο συνταγογραφούμενες ουσίες, τη διαζεπάμη και την πρεγκαμπαλίνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στην επιφάνεια το Daily Mail, ο Anderson συνελήφθη μετά την επίσκεψή του σε μια παμπ κοντά στο σπίτι του, η οποία επικοινώνησε με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, αφού ο διευθυντής της παρατήρησε έντονες μυρωδιές ουσιών που έβγαιναν από την τουαλέτα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αφού ο ηθοποιός βγήκε από αυτή. Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τότε τον Anderson μαζί με έναν νεαρό άνδρα και ένα μωρό 17 μηνών και μετέφεραν τον ηθοποιό στο αστυνομικό τμήμα, όπου ανακαλύφθηκαν οι ουσίες.

Ο Anderson ομολόγησε την ενοχή του σε τέσσερις κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και το δικαστήριο του Λονδίνου διέταξε την καταβολή προστίμων ύψους 1.345 λιρών. Βέβαια, ο δικηγόρος του τόνισε πως το συμβάν αυτό ήταν κάτι που δε συνηθίζει ο Anderson, αποδίδοντάς το στην προσπάθεια του ηθοποιού να ικανοποιήσει τους fans του Peaky Blinders.

Ειδικότερα, τόνισε:

Θα αναγνωρίζετε τον κατηγορούμενο από έναν πολύ έντονο ρόλο που έπαιξε σε πρόσφατη τηλεοπτική σειρά. Αναγνωρίζεται συχνά και κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει τους fans της σειράς, μπαίνοντας στο ρόλο του.

Την συγκεκριμένη ημέρα προσπάθησε να παίξει το ρόλο για αυτούς τους ανθρώπους. Και λόγω του τρόπου ζωής που κάνει ο κόσμος συχνά του δίνει κίνητρα. Βρέθηκε σε μια ατυχή θέση και θα έπρεπε να έχει το σθένος να πει όχι.

Για την ιστορία, στο άμεσο μέλλον ο Anderson θα χρειαστεί όντως να μπει στο πετσί το ρόλου, αφού στα μέσα του 2024 αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της Peaky Blinders ταινίας. Μπορείτε να διαβάσετε τα νεότερα σχετικά με αυτό το project, πατώντας εδώ.