Peaky Blinders: Η ανάρτηση του δημιουργού βάζει φωτιά στο hype για την ταινία

Η ιστορία του Thomas Shelby δεν τελείωσε με την 6η σεζόν και θα συνεχιστεί με ταινία
17 Σεπτεμβρίου 2023 15:46
Peaky Blinders: Η ανάρτηση του δημιουργού βάζει φωτιά στο hype για την ταινία

Η σειρά Peaky Blinders μπορεί να έριξε πέρυσι αυλαία με την 6η και τελευταία σεζόν της, όμως στο φινάλε έγινε ξεκάθαρο πως το τέλος δεν είχε έρθει ακόμα για την ιστορία του Thomas Shelby. 

Τώρα ο δημιουργός της, Steven Knight, έκανε μια ανάρτηση που αναζωπυρώνει το hype για τον ερχομό της συνέχειας της ιστορίας, μέσω μιας κινηματογραφική ταινίας. Η ανάρτηση έγινε με αφορμή την 10η επέτειο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του Peaky Blinders στο BBC Two στις 12 Σεπτεμβρίου του 2013

Μέσα από το επίσημο λογαριασμό της σειράς στο X (πρώην Twitter), o Knight υπενθύμισε τους fans και ξεκαθάρισε κιόλας ότι "η ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει" για τον πατριάρχη των Shelby που τον υποδύεται ο Cillian Murphy. 

"Φαίνεται απίστευτο ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο Thomy Shelby οδήγησε για πρώτη φορά αυτό το μαύρο άλογο στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ. Η εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία της σειράς οφείλεται στο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της πιστής ομάδας που την έκανε πραγματικότητα. Δέκα χρόνια μετά και η ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει" αναφέρει ο Knight. 

Επίσης, ο Knight αποκάλυψε πρόσφατα το "νέο σπίτι" των Peaky Blinders εκεί όπου θα γυριστεί η επερχόμενη ταινία. Πρόκειται για ένα νέο, τεράστιο και υπερσύγχρονο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό στούντιο που κατασκευάζεται στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Το Digbeth Loc, όπως θα ονομάζεται το στούντιο, ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Steven Knight και αναμένεται να προσφέρει περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία. 

Peaky Blinders: 8 πράγματα που μάλλον δε γνωρίζατε για την αγαπημένη σας σειρά