Peaky Blinders: O Cillian Murphy μιλάει για την απουσία της αείμνηστης Helen McCrory από το φινάλε

"Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν είναι μαζί μας. Δε βγάζει νόημα" αποκαλύπτει ο "Thomas Shelby"
03 Φεβρουαρίου 2022 18:23
Peaky Blinders: O Cillian Murphy μιλάει για την απουσία της αείμνηστης Helen McCrory από το φινάλε

Ένα μεγάλο κενό αφήνει στο Peaky Blinders η απώλεια της λατρεμένης "Θείας Polly" κατά κόσμον Helen McCrory, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο. Μην έχοντας ολοκληρώσει τις σκηνές της για την 6η και τελευταία σεζόν του σόου, έγινε γνωστό πως η McCrory δε θα εμφανιστεί.

Χαρακτηριστικά ο Cillian Murphy είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ότι η COVID-19 απέτρεψε την "Θεία Πόλυ" από το να συμμετέχει στο φινάλε:

Θα ήταν στον 6ο κύκλο εάν δεν η πανδημία δεν είχε βάλει τα πάντα στον πάγο. Απείχαμε μόλις πέντε μέρες από το να ξεκινήσουν να γράφουν οι κάμερες τον Μάρτιο του 2020 όταν και το πρώτο lockdown ανακοινώθηκε. 

Σε νέα του συνέντευξη ο Murphy, που στη σειρά υποδύεται τον ανιψιό της, Thomas Shelby, μίλησε από καρδιάς στο Esquire για το πώς νιώθει μετά τον θάνατό της: 

Ήταν μια πολύ καλή φίλη και ήταν η καρδιά του σόου, οπότε ήταν πολύ παράξενα στο πλατό χωρίς αυτήν. 

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι εάν ήταν η McCrory θα βλέπαμε ένα διαφορετικό φινάλε: 

Το πιο δύσκολο που δε μπορώ να αντιληφθώ είναι πως εάν δεν ήταν ο COVID θα υπήρχε μια άλλη βερσιόν του σόου με την Helen μέσα. Αλλά δε μιλούσε για τα προσωπικά της και ήταν τόσο θαρραλέα και τολμηρή. 

"Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν είναι μαζί μας. Δε βγάζει νόημα. Δεν έχασα ποτέ ένα άτομο δικό μου με τέτοιον τρόπο. 

Πατώντας εδώ θα βρείτε περισσότερα για την αλλαγή σχεδίων του δημιουργού Steven Knight σχετικά με το πώς θα ολοκληρωθεί το έπος των Shelbys. 

Τα γυρίσματα της ταινίας Peaky Blinders, που θα συνεχίσει την ιστορία, θα ξεκινήσουν εντός του 2023

Η 6η σεζόν του Peaky Blinders, σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό, μάλλον θα κάνει πρεμιέρα εντός του Φεβρουαρίου. Ωστόσο κάτι τέτοιο μπορεί να έχει αλλάξει καθώς επίσημα το BBC δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας. Στην Ελλάδα θα προβάλλεται και μέσω του Netflix.