Ο Keanu Reeves είναι έτοιμος να παίξει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Σε παραγωγή των Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese
04 Ιανουαρίου 2022 16:51
Ο Keanu Reeves είναι έτοιμος να παίξει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά

Ο Keanu Reeves πρωταγωνιστής στα Matrix και John Wick, βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε συζητήσεις για να παίξει τον πρώτο του μεγάλο ρόλο στην αμερικανική τηλεόραση. Ναι, ο διάσημος ηθοποιός κατά πάσα πιθανότητα θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει το Hulu με παραγωγό τον Leonardo DiCaprio και τον Martin Scorsese.

Ο λόγος γίνεται για το “The Devil In The White City”, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Erik Larson που κυκλοφόρησε το 2003. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από μυστήριο, την αγάπη και κάποιους φόνους που είχαν γίνει σε ένα παλάτι.

Το “The Devil In The White City” αφηγείται την αληθινή ιστορία δύο ανδρών, ενός αρχιτέκτονα και ενός κατά συρροή δολοφόνου, των οποίων η μοίρα συνδέθηκε για πάντα με την Παγκόσμια Έκθεση του Σικάγο το 1893. Ακολουθεί τον Daniel H. Burnham, έναν λαμπρό και σχολαστικό αρχιτέκτονα που αγωνίζεται να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο.

Επίσης, επικεντρώνεται και στον Henry H. Holmes, έναν όμορφο και πανούργο γιατρό που διαμόρφωσε το δικό του φαρμακευτικό "Murder Castle"- ένα παλάτι που χτίστηκε για να αποπλανήσει, να βασανίσει και να ακρωτηριάσει νεαρές γυναίκες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό ποιο ρόλο θα παίξει ο Keanu Reeves, αν φυσικά κλείσει αυτή η μεγάλη συμφωνία, αλλά αν πει το ναι, θα είναι ο πρώτος μεγάλος του ρόλος στην αμερικάνικη τηλεόραση. Μάλιστα, η σειρά αυτή βρίσκεται στα σκαριά πολλά χρόνια, μιας και ο DiCaprio είχε αγοράσει τα δικαιώματα για να γίνει ταινία το 2010, μαζί με τον Scorsese.

Τελικά η ταινία μετατράπηκε σε τηλεοπτική σειρά το 2019 και θα παιχτεί μέσα από τη συχνότητα του Hulu. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.