Φαντάζεστε τον Andrew Garfield στο Cobra Kai; Δεν αποκλείεται σαν ενδεχόμενο

Οι συντελεστές μιλούν για την πιθανότητα καθώς ο ηθοποιός είναι τεράστιος fan του σόου
31 Δεκεμβρίου 2021 15:20
Φαντάζεστε τον Andrew Garfield στο Cobra Kai; Δεν αποκλείεται σαν ενδεχόμενο

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Andrew Garfield είναι τεράστιος fan του Cobra Kai και το είχε εκφράσει δημόσια σε συνέντευξή του, με αποτέλεσμα το cast του σόου να του επιστρέψει όλη του την αγάπη με ένα βίντεο-αφιέρωμα. 

Για του λόγου το αληθές: 

Φαντάζεστε λοιπόν τον "Amazing Spider-Man" στο Cobra Kai; Στο ενδεχόμενο αυτό απάντησαν οι showrunners του σόου, που αυτόν τον καιρό προωθούν την 4η σεζόν του που από σήμερα (31/12) προβάλλεται στο Netflix. Το Collider ρώτησε τους Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Herald σε ποιον ρόλο θα έβαζαν τον Garfield εάν έπαιζε τελικά στην 6η σεζόν του: 

Θα πω πως και εμείς χαμογελούσαμε όταν είδαμε την αντίδρασή του και πόσο αγαπάει τη σειρά. Όλοι εμείς είμαστε fans του. Νομίζω πως θα του δίναμε ένα πολύ μοναδικό look και ύφος σαν χαρακτήρα ώστε να μη μοιάζει σε κανέναν άλλο μέχρι τώρα. 

Όσο για το ενδεχόμενο εάν πραγματικά τον προσθέσουν στο Cobra Kai Season 6; (εάν συνεχιστεί και πέραν της 5ης φυσικά) Ο Hurwitz είπε τα εξής: 

Ίσως καλύτερα να μην πω τίποτα γιατί...ποιος ξέρει; Ίσως να τον πάρουμε στη σειρά και δε θα ήθελα να χαλάσω τις πιθανότητες του να συμβεί αυτό. 

Από την πλευρά του ο Schlossberg είπε πως θα τον έβαζε στο πλευρό του LaRusso: 

Θυμάμαι ότι στο βίντεο ο Garfield είχε αναφέρει "Miyagi-Do για πάντα", οπότε έχω ένα προαίσθημα ότι θα έκλινε προς την πλευρά του Daniel LaRusso. 

Ενώ ο Hayden τον φαντάζεται σαν ένα χαρακτήρα που θα θυμίζει αυτόν που υποδύθηκε στο The Social Network:

Θαρρώ πως θα ήταν ένας δισεκατομμυριούχος της tech βιομηχανίας που θα αγόραζε όλες τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στο Valley και θα χαλούσε τα σχέδια όλων.