Cobra Kai: Άρχισαν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν και το Netflix ανέβασε βίντεο από τα παρασκήνια

Η πιο μεγάλη του επιστροφή θα είναι και το μεγάλο του φινάλε
06 Φεβρουαρίου 2024 00:56
Cobra Kai: Άρχισαν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν και το Netflix ανέβασε βίντεο από τα παρασκήνια

Η sequel σειρά του Karate Kid που λάτρεψαν εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία, αλλά με πολύ ξύλο και καράτε όπως αυτή ξέρει. Η 6η σεζόν του Cobra Kai, λοιπόν, θα είναι και η τελευταία και το Netflix δεν έχασε ευκαιρία να κάνει tease ξανά μία από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες σειρές του. 

Έτσι συνδύασε την επίσημη αρχή των γυρισμάτων της 6ης σεζόν με ένα βίντεο που δίνει μια ματιά από τα παρασκήνια του φινάλε του Cobra Kai και σύσσωμο το cast να δηλώνει κατενθουσιασμένο για την επιστροφή του, παρόλο που όλοι αναγνωρίζουν το γλυκόπικρο αίσθημα ότι γυρίζουν τις τελευταίες τους σκηνές. 

William Zabka, Ralph Macchio, Tanner Buchanan, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Martin Kove, Thomas Ian Griffith, Yuji Okumoto, Tamlyn Tomita και Elisabeth Shue είναι μερικά πρόσωπα από το πολυπληθές cast που εμφανίζονται στο behind the scenes βίντεο, με πλάνα κιόλας από την προπόνησή τους. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω. 

Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του Cobra Kai θα ξεκινούσαν κανονικά τον Μάιο του 2023 αλλά λόγω της απεργίας των WGA και SAG-AFTRA στο Χόλιγουντ καθυστέρησαν, μαζί με δεκάδες άλλες παραγωγές. Οι συντελστές πάντως υπόσχονται να παραδώσουν την καλύτερη, μεγαλύτερη και πιο badass σεζόν του Cobra Kai. 

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Cobra Kai στο X είχε κυκλοφορήσει την περασμένη εβδομάδα, πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της 6ης σεζόν όπου είναι συγκεντρωμένοι οι:  Johnny Lawrence (William Zabka), Miguel Diaz (Xolo Mariduena), Sam La Russo (Mary Mouser), Robbie (Tanner Buchanan) και Devon Lee, μαζί με άλλα μέλη της Eagle Fang και του Miyagi Do. Όλοι μαζί φαίνεται να κοιτούν προσηλωμένοι και με σεβασμό κάποιον άγνωστο και πιθανότατα νέο χαρακτήρα να τους παραδίδει μαθήματα καράτε. 

Οι fans βέβαια στα social media εχουν κάνει τις δικές τους θεωρίες για το γεγονός ότι σε αυτή τη σκηνή θα υπάρξει μια μεγάλη επιστροφή. Το πιθανότερο σενάριο λέει ότι θα είναι η Julie Pearce της Hilary Swank, που εδώ και χρόνια φημολογείται, ενώ υπάρχει και το πιο τραβηγμένο σενάριο της συμμετοχής του Jackie Chan ως Mr. Han από την ταινία "The Karate Kid" του 2010. Για το δεύτερο σενάριο παίζει ρόλο η πρόσφατη ανακοίνωση της νέας ταινίας του Karate Kid όπου θα συμμετέχει τελικά και ο Ralph Macchio και ο Jackie Chan ως LaRusso και Han αντίστοιχα

Η 6η και τελευταία σεζόν του Cobra Kai θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2024 αποκλειστικά στο Netflix.