Η νέα ταινία Karate Kid θα έχει και Ralph Macchio και Jackie Chan!

Το reboot και το “Cobra Kai“ θα ενωθούν σε ένα σύμπαν;
22 Νοεμβρίου 2023 08:54
Η νέα ταινία Karate Kid θα έχει και Ralph Macchio και Jackie Chan!

Αν ακούγαμε πριν μερικούς μήνες ή και χρόνια ότι ο Ralph Macchio θα επέστρεφε για τη νέα Karate Kid ταινία της Sony μαζί με τον Jackie Chan, το πιο πιθανό είναι να μην το πιστεύαμε. Κι όμως, ο σταρ των παλιών Karate Kid ταινιών που χάρις την επιτυχία της σειράς Cobra Kai στο Netflix, έχει ανέβει ξανά η δημοτικότητά του, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Jackie Chan, πρωταγωνιστή της ταινίας-reboot του 2010. 

Μέχρι πρότινος οι συντελεστές του Cobra Kai δήλωναν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ετοιμάζει η Sony Pictures για το νέο κινηματογραφικό project του Karate Kid, αλλά μάλλον τελικά τα δύο "σύμπαντα" αυτά ίσως να συναντηθούν. Λέγεται ότι θα αποτελέσει την "ένωση αλλά και τη συνέχιση της ιστορίας του αυθεντικού franchise" και από τη στιγμή που το Cobra Kai αποτελεί επίσης το άμεσο sequel των Karate Kid ταινιών, δε θα εκπλαγούμε αν κι άλλοι χαρακτήρες της σειράς του Netflix κάνουν την εμφάνισή τους -όπως π.χ. ο Johnny Lawrence του William Zabka. 

Μάλιστα δόθηκε και ένα teaser με την σχετική ανακοίνωση των δύο βετεράνων αστέρων του νέου "The Karate Kid", που ακόμη επίσημο τίτλο δεν έχει, στο οποίο ζητούν από τον οποιονδήποτε να υποβάλλει τη συμμετοχή του για το casting του επόμενου "Karate Kid" πρωταγωνιστή. Η διαδικασία εύρεσης του επόμενου εκλεκτού έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς η παραγωγή σχεδιάζει να αρχίσει τα γυρίσματα την ερχόμενη άνοιξη. 

Πάντως να το πούμε άλλη μία για να το εμπεδώσουμε: Έρχεται νέα ταινία Karate Kid με Ραλφ Μάτσιο και Τζάκι Τσαν

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας Karate Kid της Sony Pictures έχει αναλάβει ο Jonathan Entwistle (I’m Not Okay with This, The End of the F***ing World) σε σενάριο του Rob Lieber (Peter Rabbit). Φυσικά το σενάριο της ταινίας ακόμη διατηρείται σαν επτασφράγιστο μυστικό. 

Το νέο The Karate Kid αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2024.