Cobra Kai: Δείτε μερικά πρώτα πλάνα από την 6η και τελευταία σεζόν που θα βγει φέτος

Το Netflix έδωσε ένα μικρό tease με πλάνα και φωτογραφίες
02 Φεβρουαρίου 2024 14:04
Cobra Kai: Δείτε μερικά πρώτα πλάνα από την 6η και τελευταία σεζόν που θα βγει φέτος

To Cobra Kai πρόκειται να κάνε μία θεαματική επιστροφή φέτος με την 6η και τελευταία σεζόν του, μιας και μας άφησε σε ένα cliffhanger φινάλε από τον Σεπτέμβριο του 2022. 

Η 6η σεζόν θα κυκλοφορήσει εντός του 2024, όπως επιβεβαίωσε το Netflix, στις πρόσφατες ανακοινώσεις του για το περιεχόμενο της χρονιάς και έδωσε παράλληλα μια μικρή γεύση από αυτό. Συγκεκριμένα, μέσα από το βίντεο με τα highlights που θα έρθουν το 2024, κυκλοφόρησαν μερικά πολύ σύντομα πλάνα μερικών δευτερολέπτων κυριολεκτικά στα οποία ο Johnny και ο Miguel της Eagle Fang φαίνονται έτοιμοι να παλέψουν σε κάποιο τουρνουά, ενώ ο Daniel La Russo (Ralph Macchio) παλεύει με έναν άγνωστο. 

Παράλληλα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Cobra Kai στο X, κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια της 6ης σεζόν όπου είναι συγκεντρωμένοι οι:  Johnny Lawrence (William Zabka), Miguel Diaz (Xolo Mariduena), Sam La Russo (Mary Mouser), Robbie (Tanner Buchanan) και Devon Lee, μαζί με άλλα μέλη της Eagle Fang και του Miyagi Do. Όλοι μαζί φαίνεται να κοιτούν προσηλωμένοι και με σεβασμό κάποιον άγνωστο και πιθανότατα νέο χαρακτήρα να τους παραδίδει μαθήματα καράτε. 

Δείτε το teaser υλικό από το Cobra Kai Season 6

Οι fans βέβαια στα social media εχουν κάνει τις δικές τους θεωρίες για το γεγονός ότι σε αυτή τη σκηνή θα υπάρξει μια μεγάλη επιστροφή. Το πιθανότερο σενάριο λέει ότι θα είναι η Julie Pearce της Hilary Swank, που εδώ και χρόνια φημολογείται, ενώ υπάρχει και το πιο τραβηγμένο σενάριο της συμμετοχής του Jackie Chan ως Mr. Han από την ταινία "The Karate Kid" του 2010. Για το δεύτερο σενάριο παίζει ρόλο η πρόσφατη ανακοίνωση της νέας ταινίας του Karate Kid όπου θα συμμετέχει τελικά και ο Ralph Macchio και ο Jackie Chan ως LaRusso και Han αντίστοιχα

Να αναφέρουμε ότι η παραγωγή της 6ης σεζόν είχε διακοπεί για τους μήνες που γινόταν η απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών στο Χόλιγουντ από το περασμένο καλοκαίρι και επανεκκίνησαν τα γυρίσματα στις αρχές Ιανουαρίου.