Βρέθηκε το νέο “Karate Kid“ για την ταινία με τους Ralph Macchio και Jackie Chan

Αυτός θα είναι ο νέος πρωταγωνιστής του κινηματογραφικού “requel“
13 Φεβρουαρίου 2024 09:20
Βρέθηκε το νέο “Karate Kid“ για την ταινία με τους Ralph Macchio και Jackie Chan

Η αναζήτηση του casting του επόμενου "Karate Kid" για την νέα ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2024 ολοκληρώθηκε και η Sony Pictures ανακοίνωσε πως βρήκε το επόμενο πρόσωπο του franchise. 

Αυτός είναι ο Ben Wang, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα "Karate Kid" ταινία 2024, στην οποία θα συμμετέχουν οι Ralph Macchio και Jackie Chan στους ρόλους των Daniel LaRusso και Mr. Han αντίστοιχα από τις προηγούμενες ταινίες. Κάπως έτσι οι κόσμοι του άλλοτε ασύνδετου "The Karate Kid" του 2010 με τον Τζάκι Τσαν και οι προηγούμενες ταινίες "Karate Kid" με τον Λαρούσο, θα συναντηθούν. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ben Wang (φωτογραφία παρακάτω) έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά "American Born Chinese" του Disney Plus πλάι στην Michelle Yeoh. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, και βάσει των πρώτων ελάχιστων πληροφοριών για το σενάριο, το νέο Karate Kid θα διαδραματίζεται στην Ανατολική ακτή των ΗΠΑ και θα εστιάζει σε έναν νεαρό από την Κίνα που βρίσκει δύναμη και κατεύθυνση στη ζωή του μέσα από τις πολεμικές τέχνες και χάρις τον μέντορά του. Tώρα το κατά πόσο θα είναι άμεσο sequel ή και reboot των Karate Kid δεν το γνωρίζουμε ακόμα. 

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας Karate Kid της Sony Pictures έχει αναλάβει ο Jonathan Entwistle (I’m Not Okay with This, The End of the F***ing World) σε σενάριο του Rob Lieber (Peter Rabbit). Φ 

Το νέο The Karate Kid αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2024.