Cobra Kai: Έρχονται spinoffs σειρές μετά το τέλος της 6ης σεζόν

Οι showrunners μιλούν για το μέλλον του Miyagi-verse
18 Νοεμβρίου 2023 17:51
Cobra Kai: Έρχονται spinoffs σειρές μετά το τέλος της 6ης σεζόν

Για το τι επιφυλάσσει το μέλλον του "Miyagi-verse" μίλησαν οι δημιουργοί της σειράς Cobra Kai, την ώρα που αναμένεται η 6η και τελευταία σεζόν της. 

Συγκεκριμένα οι Josh Herald και Hayden Schlossberg μίλησαν στο Collider για το πιθανό ενδεχόμενο να έρθουν spinoffs του Cobra Kai αφότου τελειώσει η βασική του ιστορία. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Herald: "Δεν πρόκειται ποτέ να δώσουμε πραγματικό φινάλε σε οτιδήποτε. Μας αρέσει να δουλεύουμε στο σύμπαν του Cobra Kai, οπότε υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επανεξετάσουμε αυτόν τον κόσμο. Σίγουρα σκεφτόμαστε και άλλες ιδέες μέσα στο Miyagi-verse, και είναι μόνο θέμα χρόνου να καταλάβουμε προς ποια ακριβώς κατεύθυνση θα κινηθούμε. [...] Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την 6η σεζόν του Cobra Kai. Θα τελειώσουμε με ένα δυνατό μπαμ και θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία για τους οπαδούς του franchise".

Εμμέσως οι showrunners του είπανε ότι θα εξετάσουν το που θα πάει μετά το σύμπαν του Cobra Kai, μιας και το τέλος της 6ης σεζόν δε θα είναι το... πραγματικό τέλος. Πάντως, παράλληλα με το Miyagiverse του Netflix, η Sony Pictures ετοιμάζει μια δική της ολοκαίνουργια ταινία Karate Kid, που δεν θα έχει καμία σχέση με τα όσα γίνονται στο άκρως επιτυχημένο Cobra Kai. 

Ακόμη, όμως είναι άγνωστο το πότε θα προβληθεί η 6η και τελευταία σεζόν του Cobra Kai στο Netflix.