Τώρα ξέρουμε πότε επιστρέφει το Cobra Kai με την 6η σεζόν του! (BINTEO)

Επίσημη ανακοίνωση από το Netflix
02 Μαΐου 2024 17:13
Τώρα ξέρουμε πότε επιστρέφει το Cobra Kai με την 6η σεζόν του! (BINTEO)

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα σύντομο βίντεο από την 6η και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς, Cobra Kai. Παράλληλα με το teaser αυτό, η streaming υπηρεσία αποκάλυψε ότι θα χωριστεί σε τρία μέρη και έδωσε την ημερομηνία του “Part 1”.

Αναλυτικότερα, το τέλος ενός θρύλου θα ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου με το πρώτο μέρος της 6ης σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 15 συνολικά επεισόδια. Το Netflix περιγράφει τον τελευταίο κύκλο ως ένα “event” που θέλει να σας συγκλονίσει.

Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει:

Το τέλος ενός θρύλου αξίζει ένα μεγάλο φινάλε. 15 επεισόδια. Ένα event σε τρία μέρη. Όλα ξεκινούν στις 18 Ιουλίου. Το "Cobra Kai" επιστρέφει. Είστε έτοιμοι;

Η υπηρεσία αποκάλυψε παράλληλα ότι το δεύτερο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Νοεμβρίου, ενώ θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή για το φινάλε, καθώς θα έρθει μέσα στο 2025, χωρίς να γνωρίζουμε τώρα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην 6η σεζόν θα επιστρέψουν μεταξύ άλλων οι William Zabka, Ralph Macchio, Tanner Buchanan, Xolo Mariduena, Mary Mouser, Martin Kove, Thomas Ian Griffith, Yuji Okumoto, Tamlyn Tomita και Elisabeth Shue. Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν του Cobra Kai θα ξεκινούσαν κανονικά τον Μάιο του 2023 αλλά λόγω της απεργίας των WGA και SAG-AFTRA στο Χόλιγουντ καθυστέρησαν, μαζί με δεκάδες άλλες παραγωγές. Οι συντελεστές πάντως υπόσχονται να παραδώσουν την καλύτερη, μεγαλύτερη και πιο badass σεζόν του Cobra Kai.

Η 6η σεζόν του Cobra Kai θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 18 Ιουλίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Παρακολουθήστε το teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.