The Witcher Season 2: Λιγότερα μπινελίκια θα ακούτε από τον Geralt του Henry Cavill

Σόρρυ αλλά θα είναι πλέον πιο διανοούμενος ο White Wolf
04 Δεκεμβρίου 2021 20:31
The Witcher Season 2: Λιγότερα μπινελίκια θα ακούτε από τον Geralt του Henry Cavill

Το ταπεραμέντο και ο νευρικός χαρακτήρας του Geralt είναι λίγο-πολύ γνωστός για όσους παρακολούθησαν το The Witcher του Netflix -ή έχουν παίξει τα παιχνίδια της CD Projekt. Η ερμηνεία του Henry Cavill λατρεύτηκε ολοκληρωτικά από τους fans και ένα από τα χαρακτηριστικά της ήταν τα δεκάδες και ασταμάτητα...μπινελίκια που εκτοξεύει ο White Wolf κάθε τρεις και λίγο. 

Λιγότερα f-bombs και μπινελίκια στη 2η σεζόν

Σε νέα του συνέντευξη ο Henry Cavill που παραχώρησε στο Total Film παραδέχεται πως ήθελε να αλλάξει και να βελτιώσει το λεξιλόγιο του Geralt για την επερχόμενη σεζόν, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Για αυτή την σεζόν, ήθελα πραγματικά να διαβεβαιώσω πως ο Geralt ήταν πιο σύνθετος. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος για έναν χαρακτήρα να γίνει τροπικός ή κωμικός με το να γρυλίζει συνέχεια και να λέει "γ***ου" και το να μην είναι αντιπροσωπευτικός του ταλέντου του συγγραφέα των βιβλίων. Και πάλι δούλεψα σκληρά για να τον κάνω πιο διανοούμενο, να έχει ένα διευρυμένο λεξιλόγιο και να αντιπροσπεύει έναν τυπά που είναι 70 και παραπάνω ετών. 

Για να δούμε εάν αυτή η αλλαγή στον χαρακτήρα του Geralt of Rivia αποδειχθεί θετική ή τελικά δεν αρέσει τους fans. 

H 2η σεζόν του The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου 2021 αποκλειστικά στο Netflix.