Δείτε την Zendaya να χορεύει στους ρυθμούς της 2ης σεζόν του Euphoria (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο κεφάλαιο αποκαλύπτεται
24 Νοεμβρίου 2021 12:40
Δείτε την Zendaya να χορεύει στους ρυθμούς της 2ης σεζόν του Euphoria (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμονή τέλος. Το Euphoria επιτέλους επιστρέφει με το 2ο κεντρικό κεφάλαιό του και το HBO μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser. Η τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς επιστρέφει, με ολοκαίνουργια επεισόδια και πλέον μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας.

Ναι, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς η 2η σεζόν θα καταφθάσει στις 9 Ιανουαρίου 2022, αποκλειστικά μέσα από τη «συχνότητα» του HBO Max. Μάλιστα, στο πρώτο teaser που δημοσιεύτηκε βλέπουμε και την πρωταγωνίστρια, την Zendaya, να το διασκεδάζει, χορεύοντας σε όλο το σπίτι της.

Μέσα στις αλληλένδετες ζωές στην πόλη του East Highland, η 17χρονη Rue (Zendaya) πρέπει να βρει ελπίδα, ενώ παράλληλα εξισορροπεί τις πιέσεις της αγάπης, της απώλειας και του εθισμού.

Φυσικά και εδώ, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, αλλά και παραγωγός είναι ο Sam Levinson, ενώ πρωταγωνιστούν και οι Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid και Austin Abrams.

Η 2η σεζόν του Euphoria άργησε αρκετά θα έλεγε κανείς λόγω της πανδημίας, αλλά το HBO φρόντισε να μας δώσει μια μικρή γεύση στις αρχές της χρονιάς με τα δύο σπέσιαλ επεισόδια. Μάλιστα, η σειρά έδωσε και το Emmy βραβείο στην Zendaya για “Outstanding Lead Actress” σε δραματική σειρά, καθώς και βραβείο καλύτερου σύγχρονου μακιγιάζ και πρωτότυπης μουσικής.

Η 2η σεζόν του Euphoria θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου, με τα επεισόδια να προβάλλονται ανά εβδομάδα. Δείτε το teaser trailer παρακάτω.