Το Walking Dead συνεχίζεται: Μάθαμε πότε θα έρθει η νέα spinoff σειρά “Tales of the Walking Dead”

Θα κάνει πρεμιέρα το 2022
13 Οκτωβρίου 2021 12:32
Το Walking Dead συνεχίζεται: Μάθαμε πότε θα έρθει η νέα spinoff σειρά “Tales of the Walking Dead”

Τι κι αν η κεντρική σειρά του The Walking Dead θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022; Όπως όλα δείχνουν το AMC έχει πολλές ιδέες ώστε το franchise να παραμείνει. Παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει ήδη δύο σειρές στο δημοφιλές σύμπαν, η εταιρία αποκάλυψε πότε θα δούμε το ολοκαίνουργιο spinoff σόου, το “Tales of the Walking Dead”.

Σύμφωνα με το Variety, το σόου θα αποτελείται από έξι επεισόδια διάρκειας μιας ώρας και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2022 στο AMC και το AMC Plus. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Variety, φυσικά θα λαμβάνει χώρα στον γνώριμο κόσμο του The Walking Dead, αλλά θα επικεντρώνεται σε νέους χαρακτήρες,ε με showrunner τον Channing Powell.

Ο Scott Gimple αρχιτέκτονας του franchise είπε:

Αυτή η σειρά, είναι περισσότερο από κάθε άλλη σειρά στο σύμπαν του Walking Dead, αφού θα ακουστούν νέες φωνές, έχει προοπτικές και νέες ιδέες και θα πει ιστορίες που δεν μοιάζουν με αυτές που είπαμε πριν. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο project, βοηθώντας με κάθε τρόπο για να γίνουν αυτά τα νέα οράματα αληθινά για τους fans μας.

Ξεκίνησα και εγώ ως fan του The Walking Dead και κατέληξα να είμαι showrunner και ελπίζουμε να είναι από τα πιο μοναδικά spinoffs που έχετε δει. Είμαι ευγνώμων στο AMC που με στήριξε εμένα και τους συγγραφείς μου ενώ παράλληλα πιέζαμε και τραβούσαμε στα όριά του αυτό το σύμπαν για να σας φέρουμε κάτι απροσδόκητο, ενώ ελπίζουμε και το κοινό να το αγαπήσει

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την πρώτη αφίσα που δημοσίευσε το AMC:

Τέλος, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Tales of the Walking Dead ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ τότε είχαμε μάθει πως υπάρχει ήδη στα σκαριά ακόμη μία σειρά που θα επικεντρώνεται στους χαρακτήρες του Daryl και της Carol, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα άλλο.