Squid Game: Έξι δόντια έχασε ο δημιουργός του στα γυρίσματα του σόου-φαινομένου του Netflix

Τον είχε κυριεύσει το άγχος
11 Οκτωβρίου 2021 20:33
Squid Game: Έξι δόντια έχασε ο δημιουργός του στα γυρίσματα του σόου-φαινομένου του Netflix

Μέσα σε μερικές μέρες από την προβολή του το Squid Game έγινε "φαινόμενο" και viral με όλη τη σημασία της λέξης, τόσο που ούτε το Netflix το περίμενε. Ήδη έβαλε τροχιά για να εκθρονίσει το Bridgerton ως την πιο δημοφιλή σειρά του Netflix όλων των εποχών, απλώς περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία του Netflix για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια στις προβολές. 

Η διαδικασία της δημιουργίας του Squid Game ήταν επίπονη, όπως αποκαλύπτει ο Hwang Dong-hyuk σε νέα του συνέντευξη στο CNN.

Ο "mastermind" πίσω από το "Παιχνίδι του Καλαμαριού" ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των 9 επεισοδίων της σειράς έχασε έξι δόντια από το απίστευτο άγχος που τον κυρίευσε. Του λείπουν κιόλας δύο δύο γομφίοι από την αριστερή που ακόμα δεν κατάφερε να τους αντικαταστήσει. 

Άλλωστε δεν είναι τα μόνα δεινά που έχει τραβήξει ο δημιουργός του Squid Game, καθώς κάποτε αναγκάστηκε να πουλήσει το laptop του για ένα μικρό ποσό με σκοπό να βγάλει τα προς το ζην κάτι που τον καθυστέρησε από το να ολοκληρώσει το σενάριο. 

Επειδή όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο της 2ης σεζόν του Squid Game είναι απλώς θέμα χρόνου, πρόσφατα μίλησε πιο ανοιχτά στις ιδέες που έχει για τη συνέχεια του. Άλλωστε παραδέχτηκε πως άφησε επίτηδες "ανοιχτό" το φινάλε σε σημεία σε περίπτωση που του έδιναν το "πράσινο φως".