Sex Education 3η σεζόν: Στο νέο trailer έρχονται μαύρες μέρες για το "Σεξοσχολείο" του Netflix

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με μεγάλες αλλαγές στις 17 Σεπτεμβρίου
07 Σεπτεμβρίου 2021 18:39
Sex Education 3η σεζόν: Στο νέο trailer έρχονται μαύρες μέρες για το "Σεξοσχολείο" του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο επίσημο -και κανονικό- trailer της άκρως αναμενόμενης 3ης σεζόν του Sex Education, η οποία αναμφίβολα αναμένεται η πιο καυτή, ανατρεπτική και με μπόλικη εφηβική επανάσταση στο πετσί της. Το σημαντικότερο όμως είναι πως θα έρθουν μαύρες μέρες για το "Σεξοσχολείο", όπως θα δείτε παρακάτω. 

Η 3η σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα επιστρέψουμε σε ένα εντελώς αλλαγμένο Moordale ενδυματολογικά και ηθικά για τη νέα σχολική χρονιά εξαιτίας της Jemima Kirke που υποδύεται την Hope, τη νέα διευθύντρια του σχολείου. Θα δούμε ξανά τον Otis παρέα με τους Eric και Adam να είναι πλέον και επίσημα μαζί ζευγάρι, ενώ η μητέρα του, Jean, περιμένει μωρό.

Στις νέες προσθήκες του cast θα συναντήσουμε τον Jason Isaacs ως Peter Groff, τον άκρως επιτυχημένο και αλαζόνα αδερφό του πρώην διευθυντή κ. Groff. Την Dua Saleh στο υποκριτικό ντεμπούτο της ως Cal και τη νέα μαθήτρια του Moordale, και την Indra Ove στο ρόλο της ανάδοχης μητέρας της Elsie.

Σαφώς και επιστρέφει το ήδη υπάρχον και τεράστιο ανσάμπλ cast με τους: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar, Jim Howick.

Ο 3ος κύκλος του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή) θα προβάλλεται από τις 17 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.

Το νέο trailer της 3ης σεζόν του Sex Education