Sex Education 3η σεζόν: Οι νέες αφίσες μάς προετοιμάζουν για μία “πιπεράτη” σχολική χρονιά

Έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Netflix
24 Αυγούστου 2021 09:17
Sex Education 3η σεζόν: Οι νέες αφίσες μάς προετοιμάζουν για μία “πιπεράτη” σχολική χρονιά

Το Netflix ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα της 3ης σεζόν του Sex Education (Σεξουαλική Αγωγή) και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε νέες αφίσες, για να μας προετοιμάζει για τη νέα σχολική χρονιά του Moordale. Ο Otis και η παρέα του ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες με το νέο κεφάλαιο να επιστρέφει με γεμάτο «πιπεράτες» αποκαλύψεις.

Οι νέες αφίσες που δημοσιεύτηκαν μας δίνουν ακόμη μια μικρή γεύση από τους πρωταγωνιστές και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Η νέα σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα δούμε πάλι τον Otis στο νέο σχολικό έτος, με τους Eric και Adam να είναι πλέον και επίσημα μαζί ζευγάρι, ενώ η Jean περιμένει μωρό. Εν τω μεταξύ, η νέα διευθύντρια, η Hope, που την υποδύεται η Jemima Kirke προσπαθεί να κάνει καλύτερο το Moordale.

Στις νέες προσθήκες του cast θα συναντήσουμε τον Jason Isaacs ως Peter Groff, τον άκρως επιτυχημένο και αλαζόνα αδερφό του πρώην διευθυντή κ. Groff. Την Dua Saleh στο υποκριτικό ντεμπούτο της ως Cal και τη νέα μαθήτρια του Moordale, και την Indra Ove στο ρόλο της ανάδοχης μητέρας της Elsie.

Σαφώς και επιστρέφει το ήδη υπάρχον και τεράστιο ανσάμπλ cast με τους: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar, Jim Howick.

Ο 3ος κύκλος του Sex Education θα προβάλλεται από τις 17 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.