Dopesick: Πρώτη ματιά στη νέα σειρά με τον Michael Keaton για την κρίση των οπιοειδών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Οκτώβριο θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu
07 Αυγούστου 2021 13:52
Dopesick: Πρώτη ματιά στη νέα σειρά με τον Michael Keaton για την κρίση των οπιοειδών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος για Όσκαρ, Michael Keaton πρωταγωνιστεί στη νέα μίνι σειρά του Hulu με τίτλο "Dopesick" και η streaming υπηρεσία δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την δραματική σειρά που φαντάζει πολλά υποσχόμενη. Η πλοκή της βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και στο βιβλίο "Dopesick: Dealers, Doctors and the Drug Company that Addicted America” της Beth Macy και την επιμέλεια της σειράς έχει ο Danny Strong, συνδημιουργός του "Empire".

Το Dopesick μας τοποθετεί επί της ουσίας στην περίοδο της κρίσης των οπιοειδών στις ΗΠΑ, εκεί όπου εκατομμύρια κόσμος εθίστηκε σε ένα ψέμα και έπρεπε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των ουσιών αυτών. 

Μάλιστα τη σκηνοθεσία των πρώτων δύο επεισοδίων έχει αναλάβει ο Barry Levinson, γνωστός από τα "Rain Man", "Diner", "Wag the Dog" και "Man of the Year". Η εντυπωσιακή παραγωγή του σόου των 8 επεισοδίων ολοκληρώνεται με ένα σπουδαίο cast ηθοποιών που απαρτίζεται από τους: Peter SarsgaardKaitlyn DeverWill PoulterJohn HoogenakkerRosario Dawson, και Michael Stuhlbarg σε βασικούς ρόλους, ενώ σε μικρότερους συναντάμε τους:  Phillipa Soo (Hamilton), Jake McDoran (Shameless), Ray McKinnon (Deadwood), Cleopatra Coleman (The Last Man on Earth), Jaime Ray Newman (General Hospital), Andrea FrankleWill Chase (Nashville), Rebecca Wisocky (Devious Maids), Meagen Fay (Two and a Half Men), και Trevor Long (Ozark). 

Το Dopesick θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 13 Οκτωβρίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του.