The Mandalorian: Σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Ολοκληρώθηκαν του Book of Boba Fett

Την αποκάλυψη έκανε ο Giancarlo Esposito
04 Αυγούστου 2021 09:48
The Mandalorian: Σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Ολοκληρώθηκαν του Book of Boba Fett

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του Star Wars σύμπαντος και των σειρών του στο Disney Plus έρχονται μετά από το συνταρακτικό φινάλε της 2ης σεζόν του The Mandalorian. Μέσα από μια νέα συνέντευξη του Giancarlo Esposito μάθαμε πως η παραγωγή του The Mandalorian θα επιστρέψει πολύ σύντομα στο πλατό για το ξεκίνημα των γυρισμάτων της 3ης σεζόν

Ο Esposito που στο παρελθόν έχει αποδειχθεί λαλίστατος σε σχέση με αυτά που θέλει η Lucasfilm να αποκαλύπτονται υποδύεται τον Moff Gideon στη σειρά και στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο WRAL του GalaxyCon Raleigh έκανε κι άλλες αποκαλύψεις, που αφορούν το "The Book of Boba Fett". 

Όπως χαρακτηριστικά είπε:

"Μόλις ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του Boba Fett και σύντομα θα ξεκινήσουν αυτά της 3ης σεζόν του Mandalorian"

Ερωτήθηκε, κιόλας, για το εάν χρειάζεται να περιμένουν τον Pedro Pascal να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη σειρά του The Last of Us, με τον ίδιο να απαντά:

"Δεν ξέρω τι κάνει ο Pedro αλλά, όχι, ποτέ δεν χρειάστηκε να τον περιμένουμε. Είμαι σίγουρος πως έχει βρει κάποιον τρόπο να κάνει την άλλη σειρά και να γυρίσει σε εμάς"

Άλλωστε στις περισσότερες σκηνές υπάρχει ντουμπλάρισμα από άλλον ηθοποιό ή κασκαντέρ όταν φοράει το κράνος του "Mando" και έπειτα ο Pascal δανείζει τη φωνή του σε όποιες σκηνές χρειάζεται. Αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να υπάρχουν περισσότερες σκηνές στην 3η σεζόν για τον Din Djarin του Pascal χωρίς το κράνος από αυτές της 2ης σεζόν:

Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Γνωρίζω πως θα λάτρευε να είναι περισσότερο χωρίς το κράνος αλλά η δουλειά του είναι να το φοράει, θέλω να πω, έτσι είναι η συμφωνία. 

Πρόσφατα, η Lucasfilm προσέλαβε έναν deepfake YouTuber για να τη βοηθήσει να βελτιώσει τα CGI εφέ, μετά τα παράπονα που έγιναν για την de-aged εμφάνιση του Luke Skywalker. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε πως ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης μόνος του κατάφερε να το αποδώσει καλύτερα από τα εφέ εκατομμυρίων της ILM.