Rick & Morty: Οι Sanchez θα κάνουν χαμό με το "Sabotage" - Νέο trailer 5ης σεζόν

Οι Beastie Boys δίνουν το ρυθμό για τον χαμό που θα προκαλέσουν οι Sanchez
24 Μαΐου 2021 10:58
Rick & Morty: Οι Sanchez θα κάνουν χαμό με το "Sabotage" - Νέο trailer 5ης σεζόν

Σε οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται η 5η σεζόν του Rick and Morty για την οποία το Adult Swim έδωσε στη δημοσιότητα το τρίτο κατά σειρά επίσημο trailer. Στη νέα ματιά που θα πάρετε παρακάτω, οι Beastie Boys και το εμβληματικό "Sabotage" δίνουν το ρυθμό για την απόλυτη καταστροφή που θα προκαλέσουν οι Sanchez σε όλο το πολυσύμπαν αφού, όπως αποκαλύπτεται, κάποιος προσπαθεί να τους εξολοθρεύσει! 

Οι αυτοσαρκασμοί και οι παρωδίες δίνουν και παίρνουν, ενώ σε ένα σημείο ο Rick παραπονιέται στον Morty πως "δεν του ζητάει ποτέ τίποτα" με τον εγγονό του να του απαντά: "Μα τι λες; Έχω να πάω σερί μια εβδομάδα στο σχολείο εδώ και χρόνια! Δεν ξέρω γρι!

Πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε η πρώτη spinoff σειρά στο σύμπαν του Rick & Morty. Δείτε το προηγούμενο trailer πατώντας εδώ

Να θυμίσουμε πως το 2018 οι δημιουργοί του υπέγραψαν συμφωνία για να διασφαλίσουν το μέλλον του σόου, επεκτείνοντας το για 70 ακόμη επεισόδια. Η 4η σεζόν της σειράς χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρώτο προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 και το δεύτερο τον Μάιο του 2020. 

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η 5η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και έτσι απομένουν ακόμη 50 επεισόδια για να τιμηθεί το συμβόλαιο μεταξύ των Dan Harmon, Justin Roiland και του Adult Swim.  

Η 5η σεζόν του Rick and Morty θα κάνει ντεμπούτο στις 20 Ιουνίου 2021.