Ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει με την πρώτη του τηλεοπτική σειρά στο Netflix

Πλάι του, η Monica Barbaro του Top Gun: Maverick
20 Μαΐου 2021 08:35
Ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει με την πρώτη του τηλεοπτική σειρά στο Netflix

Έγινε γνωστή η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός, Arnold Schwarzenegger, επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο για μία ολοκαίνουργια “ατιτλοφόρητη” σειρά κατασκοπίας του Netflix. Όπως μεταφέρει το Deadline, πλάι του θα βρίσκεται και η Monica Barbaro (Top Gun: Maverick), η οποία θα υποδυθεί την κόρη του και όλα αυτά σε μια παραγωγή της Skydance.

Η 1η σεζόν έρχεται με οκτώ επεισόδια και δημιουργό τον Nick Santora (Jack Reacher, The Fugitive) και η πλοκή θα μας διηγηθεί την ιστορία ενός πατέρα (Schwarzenegger) και της κόρης του (Barbaro). Έτσι, ξαφνικά μαθαίνουν ότι και οι δύο εργάζονται κρυφά στη CIA συνειδητοποιώντας ότι η σχέση πατέρας και κόρης ήταν βασισμένη σε ένα ψέμα. Βέβαια, θα αναγκαστούν να δουλέψουν μαζί και έτσι θα δούμε μια ιστορία κατασκοπίας να ξετυλίγεται με έντονη δράση και πολύ χιούμορ.

Ο Schwarzenegger σε μια πρόσφατη δήλωσή του είπε:

Οι fans μου εδώ και χρόνια με ρωτούν αν θα ξανά κάνω «κάτι τρελό» και τώρα αυτό θα γίνει πραγματικότητα μιας και θα συνεργαστώ με την Skydance και το Netflix. Είμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένος να συνεργαστώ με τον Nick και την Monica και φυσικά όλη την ομάδα της παραγωγής.

Ο Schwarzenegger συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Skydance με τις πρόσφατες δουλειές του να είναι οι δύο ταινίες Terminator, τα "Genesys" και "Dark Fate". Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει η σειρά, οπότε για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.