LOKI: Όλα του time travel δύσκολα στη νέα σειρά της Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

O "Θεός της Ζαβολιάς" γνωρίζει τον...Owen Wilson
17 Μαΐου 2021 12:07
LOKI: Όλα του time travel δύσκολα στη νέα σειρά της Marvel (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο απόσπασμα ενόψει της πρεμιέρας του "LOKI" της νέας σειράς της Marvel Studios που θα προβληθεί φυσικά μέσα από την υπηρεσία Disney Plus. Η πολυαναμενόμενη με τον Tom Hiddleston στον ρόλο του "θεού της Ζαβολιάς" αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο MCU καθώς θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος που έκανε κατά την απόδρασή του στο Avengers: Endgame, δημιουργώντας ένα σωρό διαφορετικά timelines. 

Στη σκηνή που θα δείτε παρακάτω, ο "Agent Mobius" του Owen Wilson συστήνεται με τον Loki στα γραφεία της Time Variance Authority και φυσικά οι πρώτες κουβέντες που ανταλλάσουν έχουν κοφτερές ατάκες. 

Μαζί με τους Hiddleston και Wilson πρωταγωνιστούν οι: Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku και Richard E. Grant. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων ανέλαβε η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο υπογράφει ο Michael Waldron.

Πρόσφατα ο Nate Moore, αντιπρόεδρος του Product & Development στη Marvel Studios, άφησε να εννοηθεί πως το Loki μπορεί να είναι από τις σειρές που θα ανανεωθούν για 2η σεζόν, διότι "έχει τα φόντα να συνεχίσει για αρκετές σεζόν, αντί να είναι μίνι σειρά", όπως έγινε με το "WandaVision" για παράδειγμα, ενώ και το "Falcon and the Winter Soldier" φημολογείται πως θα συνεχιστεί. 

Το LOKI ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στις 9 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+