Brooklyn Nine-Nine: Τώρα ξέρουμε πότε ξεκινάει η τελευταία σεζόν!

Τον Αύγουστο θα πούμε αντίο στο αγαπημένο Α.Τ. του Μπρούκλιν
17 Μαΐου 2021 11:14
Brooklyn Nine-Nine: Τώρα ξέρουμε πότε ξεκινάει η τελευταία σεζόν!

Ένα από τα πιο αγαπητά sitcoms των τελευταίων ετών είναι χωρίς αμφιβολία το Brooklyn Nine-Nine, το οποίο ξεκίνησε πριν από περίπου οκτώ χρόνια στο Fox και πλέον ετοιμάζεται να πει το οριστικό αντίο στο κοινό μέσα από τη νέα του συχνότητα, το NBC. Σύμφωνα με το THR, αποκαλύφθηκε πότε θα κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν και ορίστηκε για τον Αύγουστο του 2021

Η 8η σεζόν μαθαίνουμε πως θα περιλαμβάνει αναφορές στην COVID-19, μιας και «σημάδεψε» την ανθρωπότητα τον τελευταίο χρόνο. Μάλιστα, από τον Απρίλιο του 2020 η δημιουργική ομάδα συζητούσε για νέες ιδέες που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν μέσα στη σειρά, αφού έγινε γνωστό ότι πλέον το σόου θα ξεφύγει αμιγώς από το κωμικό στοιχείο, ενσωματώνοντας πιο σοβαρά κοινωνικά θέματα, όπως το “Black Lives Matter”.

Πρωταγωνιστής του "Nine-Nine" είναι ο Jake Peralta του Andy Samberg, ο οποίος έρχεται συχνά σε σύγκρουση με τον σοβαροφανή αρχηγό του τμήματος τον Captain Raymond Holt του Andre Braugher. Στο υπόλοιπο cast συναντάμε τους: Stephanie Beatriz ως Rosa Diaz, Terry Crews ως Terry Jeffords, Melissa Fumero ως Amy Santiago, Joe Lo Truglio ως Charles Boyle, Chelsea Peretti ως Gina Linetti, Dirk Blocker ως Michael Hitchcock, και Joel McKinnon Miller ως Norm Scully.

Τα τελευταία δέκα επεισόδια του Brooklyn Nine-Nine θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον ερχόμενο Αύγουστο.