Αναπάντεχα "τίτλοι τέλους" για το Brooklyn 99 - Η 8η σεζόν θα είναι η τελευταία

Έρχονται οι τελευταίες περιπέτειες του διάσημου Α.Τ. της Νέας Υόρκης
11 Φεβρουαρίου 2021 22:20
Αναπάντεχα "τίτλοι τέλους" για το Brooklyn 99 - Η 8η σεζόν θα είναι η τελευταία

Το διασημότερο Α.Τ. της Νέας Υόρκης αναμένεται να κατεβάσει ρολά και αυτό δεν είναι άλλο από το Brooklyn Nine-Nine. Τίτλοι τέλους, δυστυχώς απρόσμενα, θα ρίξει η κωμική σειρά του Dan Goor καθώς η επερχόμενη 8η σεζόν του θα είναι και η τελευταία, όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές ώρες στα επίσημα social media της σειράς. 

Ο δημιουργός του σόου, με δικό του προσωπικό μήνυμα ευχαρίστησε τους πάντες για αυτό το ταξίδι, εξηγώντας γιατί πήρε αυτή την απόφαση και πως πάντοτε το σχέδιο ήταν να ολοκληρωθεί μετά από 153 επεισόδια, όπως και θα γίνει:

Οι τελευταίες σεζόν του ξέφυγαν από το αμιγώς κωμικό στοιχείο και ενσωμάτωσαν αρκετά σοβαρά κοινωνικά θέματα. Αποκορύφωμα ήταν η απόφαση να γραφτεί από την αρχή η 8η σεζόν ούτως ώστε να αντιπροσωπευτεί καλύτερα το κίνημα του "Black Lives Matter" και των μεταρρυθμίσεων στην αστυνομία, φυσικά με πρωταγωνιστές τα τσακάλια του "99ου". 

Ο "Charles Boyle" δηλαδή ο Joe Lo Truglio, μίλησε για την απόφαση να ρίξει ρολά το σόου: "Δεν ήταν απρόσμενα. Το NBC μας υποστήριξε καθολικά, αλλά ήταν δική μας απόφαση. Θα μου λείψει το υπόλοιπο cast και το συνεργείο. Θα πονέσει πολύ αυτό."

Τις αντιδράσεις τους στο Twitter μοιράστηκαν μερικά μέλη του cast όπως η "Amy" της Melissa Fumero, ο Hitchcock του Dirk Blocker και ο Terry Crews: 

Να αναφέρουμε πως στην Ελλάδα το σόου είναι διαθέσιμο στο Netflix, μέχρι την 6η σεζόν του. 

Πρωταγωνιστής του "Nine-Nine" είναι ο Jake Peralta του Andy Samberg, ο οποίος έρχεται συχνά σε σύγκρουση με τον σοβαροφανή αρχηγό του τμήματος τον Captain Raymond Holt του Andre Braugher. Στο υπόλοιπο cast συναντάμε τους: Stephanie Beatriz ως Rosa Diaz, Terry Crews ως Terry Jeffords, Melissa Fumero ως Amy Santiago, Joe Lo Truglio ως Charles Boyle, Chelsea Peretti ως Gina Linetti, Dirk Blocker ως Michael Hitchcock, και Joel McKinnon Miller ως Norm Scully. 

Τα τελευταία δέκα επεισόδια του Brooklyn Nine-Nine θα προβληθούν στο πλαίσιο της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022