Brooklyn Nine-Nine: Όχι πια δάκρυα Jake, το τέλος έρχεται στο trailer της 8ης σεζόν

Είστε έτοιμοι για το "One. Last. Ride" τον Αύγουστο;
30 Ιουλίου 2021 21:35
Brooklyn Nine-Nine: Όχι πια δάκρυα Jake, το τέλος έρχεται στο trailer της 8ης σεζόν

Προσπαθήστε να κρύψετε τα δάκρυά σας, είναι δύσκολο το ξέρω, ούτε ο Jake Peralta μπορεί γιατί ξέρει ότι το τέλος έρχεται. Ναι, το τέλος του Brooklyn Nine-Nine είναι προ των πυλών με την 8η και τελευταία σεζόν του να κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου για αυτό και το NBC έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer

Οι περιπέτειες του 99ου Α.Τ. του Μπρούκλιν και των...ηρώων του ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία και δεν είναι τυχαίο που παίζει με το σλόγκαν "One Last Ride" που χρησιμοποίησε κάποτε το Fast & Furious 7. Ο Jake (Andy Samberg) και η Amy (Melissa Fumero) έρχονται αντιμέτωποι με τους νέους τους ρόλους, καθώς πλέον είναι γονείς, το υπόλοιπο τμήμα έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό ευτράπελα, όπως την εκπαίδευση όλων των "Hitchcock" και "Scully" που υπάρχουν στα υπόλοιπα Α.Τ. της Νέας Υόρκης. 

Το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι: Captain Raymond Holt του Andre Braugher, Stephanie Beatriz ως Rosa Diaz, Joe Lo Truglio ως Charles Boyle, Terry Crews ως Terry Jeffords, Chelsea Peretti ως Gina Linetti, Dirk Blocker ως Michael Hitchcock, και Joel McKinnon Miller ως Norm Scully.

Η 8η σεζόν μαθαίνουμε πως θα περιλαμβάνει αναφορές στην COVID-19, μιας και «σημάδεψε» την ανθρωπότητα τον τελευταίο χρόνο.

Μάλιστα, από τον Απρίλιο του 2020 η δημιουργική ομάδα πατησε το κουμπί του "restart" γράφοντας από την αρχή τα τελευταία επεισόδια, αφού έγινε γνωστό ότι πλέον το σόου θα ξεφύγει αμιγώς από το κωμικό στοιχείο, ενσωματώνοντας πιο σοβαρά κοινωνικά θέματα, όπως το “Black Lives Matter”.

Τα τελευταία δέκα επεισόδια του Brooklyn Nine-Nine θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 12 Αυγούστου.

Δείτε το trailer της 8ης σεζόν παρακάτω.