Εκτεταμένο "lockdown" στην παραγωγή του Brooklyn Nine-Nine και σε άλλες πέντε σειρές

Την ώρα που αυξάνονται τα κρούσματα COVID-19 στο Los Angeles
02 Ιανουαρίου 2021 12:51
Εκτεταμένο "lockdown" στην παραγωγή του Brooklyn Nine-Nine και σε άλλες πέντε σειρές

Παρατείνεται το "lockdown" σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές που γυρίζονται στο Los Angeles την ώρα που το αρμόδιο τμήμα Δημόσιας Υγείας συμβουλεύει την βιομηχανία ώστε να κλείσει προληπτικά εξαιτίας της πρόσφατης ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού

Για τον λόγο αυτό η Universal Productions πήρε την απόφαση να παρατείνει εκ νέου τη διακοπή των γυρισμάτων έξι σειρών της, ανάμεσά τους το δημοφιλέστατο Brooklyn Nine-Nine για το οποίο οι fans του περιμένουν αγωνιωδώς την 8η σεζόν. Τα υπόλοιπα είναι οι κωμικές σειρές "Kenan", "Mr. Mayor", "Hacks" του HBO Max, το "Never Have I Ever" του Netflix αλλά και η ντραμεντί "Good Girls". 

Πρώτα θα επιστρέψουν τα υπόλοιπα shows στο πλατό τους στις 11 Ιανουαρίου, ενώ το Brooklyn Nine-Nine θα συνεχίσει τα γυρίσματά του στις 18 Ιανουαρίου, όπως προβλέπεται. 

Να αναφέρουμε πως η παραγωγή της αστυνομικής κωμικής σειράς με τον Andy Samberg πάτησε το "restart" πριν από μερικούς μήνες εξαιτίας των πρόσφατων κοινωνικών αναταραχών στις ΗΠΑ και του κινήματος #BlackLivesMatter. Ας ελπίσουμε πως οι συντελεστές θα τα καταφέρουν και η 8η σεζόν του "99" να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.