Andre Braugher: Έφυγε από τη ζωή ο “Raymond Holt” του Brooklyn Nine-Nine

Σε ηλικία 61 ετών
13 Δεκεμβρίου 2023 08:11
Andre Braugher: Έφυγε από τη ζωή ο “Raymond Holt” του Brooklyn Nine-Nine

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια πολύ δυσάρεστη είδηση, που αναφέρει ότι ο γνωστός ηθοποιός, Andre Braugher (Αντρέ Μπράουερ), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ο Braugher γεννήθηκε το 1962 στην Αμερική και έπαιξε σε πολλές ταινίες και σειρές ανάμεσά τους και το εξαιρετικά δημοφιλές Brooklyn Nine-Nine.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Braugher άφησε την τελευταία του πνοή την Δευτέρα μετά από σύντομης διάρκειας ασθένεια. Ο Braugher έπαιζε συχνά το ρόλο του αστυνομικού σε δραματικές, αλλά και σε κωμικές σειρές. Εκείνος γεννήθηκε στο Σικάγο και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ προτού πάει στη σχολή θεάτρου ονόματι “Juilliard”.

Ο αγαπητός ηθοποιός υποδυόταν τον Captain Raymond Holt σε 153 επεισόδια στο Brooklyn Nine-Nine, ενώ ήταν γνωστός και για το ρόλο του ως ντετέκτιβ Frank Pembleton στο Homicide: Life on the Street, όπου κέρδισε και ένα βραβείο Emmy. Είχε εμφανιστεί επίσης στα Frequency, House, Last Resort, The Gambler, Salt, Passengers, The Mist, Thief και σε πολλά άλλα projects.

Η πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση ήταν στο μακρινό 1989 όπου έπαιξε στην ταινία Glory. Επίσης, ήταν συνολικά υποψήφιος για 11 Emmy βραβεία.