Αλλάζει μέρα προβολής το Loki και έρχεται νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Marvel μετακομίζει εντελώς στις Τετάρτες;
06 Μαΐου 2021 10:30
Αλλάζει μέρα προβολής το Loki και έρχεται νωρίτερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τον λένε τυχαία "Θεό της Ζαβολιάς" καθώς η νέα σειρά της Marvel Studios έγινε γνωστό ότι θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από το αναμενόμενο. Μην περιμένετε λοιπόν μέχρι τις 11 Ιουνίου διότι τελικά ο Loki θα κάνει το ντεμπούτο του στο Disney Plus στις 9 Ιουνίου

Μάλιστα, ο Tom Hiddleston εμφανίζεται ως "Loki" στο σχετικό βίντεο της Marvel και δεν χάνει την ευκαιρία να τρολάρει την ανακοίνωση των προηγούμενων ημερών για τις Phase 4 ταινίες του MCU, οι οποίες όπως δηλώνει τον έχουν παραγκωνισμένο. Και κάπως έτσι δίνει την πάση για να ανακυρήξει πως "οι Τετάρτες είναι οι νέες Παρασκευές":

Μέχρι τώρα όσοι έχετε παρακολουθήσει μια από τις μεγάλες σειρές του Disney Plus, θα έχετε παρατηρήσει πως πάντα τα νέα επεισόδια κυκλοφορούσαν τις Παρασκευές. Ήταν μια παράδοση που ξεκίνησε από το The Mandalorian και συνεχίστηκε μέχρι πρόσφατα με το The Falcon and The Winter Soldier. Αυτό όμως γινόταν επειδή οι σειρές ήταν κιόλας μετρημένες στα δάχτυλα. Τώρα που θα πληθαίνει το περιεχόμενο της Marvel Studios στην υπηρεσία, κάπως πρέπει να τα βολέψουν και μένει να δούμε τι θα γίνει το μέχρι πρότινος καθιερωμένο slot της Παρασκευής. 

Μαζί με τους Hiddleston και Owen Wilson πρωταγωνιστούν οι: Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku, Sasha Lane και Richard E. Grant. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων ανέλαβε η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο υπογράφει ο Michael Waldron.

Το LOKI ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στις 9 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+