Rick & Morty: Το νέο trailer της 5ης σεζόν φέρνει το απόλυτο sci-fi χάος

Οι διαστάσεις θα αναστενάξουν με τους Sanchez!
05 Μαΐου 2021 16:14
Rick & Morty: Το νέο trailer της 5ης σεζόν φέρνει το απόλυτο sci-fi χάος

Τον Μάρτιο είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από την άκρως αναμενόμενη 5η σεζόν του Rick and Morty, το οποίο ανακοίνωσε ουσιαστικά και την ημερομηνία πρεμιέρας. Τώρα το Adult Swim έδωσε στη δημοσιότητα ένα δεύτερο ακόμη πιο παλαβό και αποκαλυπτικό για το τι περιμένει τους fans αυτού του αχτύπητου διδύμου εγγονού και παππού. Από παρωδία του Voltron, που σίγουρα θα κλείσει το μάτι στους παλιούς μέχρι τα θεοπάλαβα σκηνικά στο διάστημα, το μόνο σίγουρο είναι πως όλες οι πιθανές διαστάσεις θα αναστενάξουν μπροστά στις ορέξεις των Sanchez.

Πλέον δείχνουν να το απολαμβάνουν όλο αυτό -κατά κάποιον τρόπο- και να έχουν εθιστεί στις αιματηρές και παράτολμες αποστολές που τους σέρνει ο Rick. Πλην του Morty που αναρωτιέται σε κάποια στιγμή "γιατί συνεχίζουμε να κάνουμε ακόμα όλα αυτά;" για να πάρει την απάντηση από τον Jerry "επειδή έχει πλάκα μικρέ". Απολαύστε το trailer παρακάτω.

Να θυμίσουμε πως το 2018 οι δημιουργοί του υπέγραψαν συμφωνία για να διασφαλίσουν το μέλλον του σόου, επεκτείνοντας το για 70 ακόμη επεισόδια. Η 4η σεζόν της σειράς χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρώτο προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 και το δεύτερο τον Μάιο του 2020. 

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η 5η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και έτσι απομένουν ακόμη 50 επεισόδια για να τιμηθεί το συμβόλαιο μεταξύ των Dan Harmon, Justin Roiland και του Adult Swim.  

Η 5η σεζόν του Rick and Morty θα κάνει ντεμπούτο στις 20 Ιουνίου 2021.