Η νέα αφίσα του Loki κλείνει το μάτι στο Multiverse (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Tom Hiddleston και Owen Wilson έχουν να πουν κάτι για το Falcon and The Winter Soldier
19 Μαρτίου 2021 08:41
Η νέα αφίσα του Loki κλείνει το μάτι στο Multiverse (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το Falcon and the Winter Soldier να πραγματοποιεί σήμερα την πρεμιέρα του, όμως η Marvel Studios ήδη στρώνει το έδαφος για την επόμενη σειρά του MCU στο Disney Plus, που δεν είναι άλλη από το LOKI. Για  αυτό κυκλοφόρησε μια νέα αφίσα με τον Tom Hiddleston στο επίκεντρό της, η οποία αφήνει υπονοούμενα για την ύπαρξη του Multiverse. Βλέπετε, στη στολή φυλακισμένου που φοράει και τον είδαμε και στο πρώτο trailer γράφει "TVA", που βάσει των comics σημαίνει "Time Variation Authority" και αποτελεί μια γραφειοκρατική οργάνωση για εναλλακτικές πραγματικότητες και timelines εντός του Multiverse της Marvel, εξού και το ρολόι στο poster. 

O "Loki" και ο Mobius" του Owen Wilson ήθελαν να ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο "καλή πρεμιέρα" στο σόου των Anthony Mackie και Sebastian Stan και σαν το επόμενο αταίριαστο δίδυμο του MCU -όπως αστειεύεται ο Wilson, αποκάλυψαν και την αφίσα που θα τη δείτε παρακάτω. 

Μαζί με τους Hiddleston και Wilson πρωταγωνιστούν οι: Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku και Richard E. Grant. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων ανέλαβε η Kate Herron (Sex Education) και το σενάριο υπογράφει ο Michael Waldron. 

Το LOKI θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου αποκλειστικά στο Disney+