Επιστροφή του Qui-Gon στο Obi-Wan Kenobi; Ο Liam Neeson δήλωσε πως θέλει  

Εξέφρασε δημόσια το ενδιαφέρον του να συμμετέχει

Επιστροφή του Qui-Gon στο Obi-Wan Kenobi; Ο Liam Neeson δήλωσε πως θέλει

Το hype για την σειρά Obi-Wan Kenobi του Disney+ εκτοξεύθηκε όταν έγινε γνωστό πως ο Hayden Christensen θα επιστρέψει ως Darth Vader, μιας και η σειρά βρίσκεται κοντά στα γεγονότα της prequel τριλογίας. Φαίνεται μάλλον πως ψήνεται παρασκηνιακά μια ακόμη επιστροφή από τα prequels, αυτή του Qui-Gon Jinn με τον Liam Neeson να εκφράσει δημόσια τη θέλησή του να επιστρέψει. 

Ο γνωστός ηθοποιός που τελευταία προτιμάει να υποδύεται σκληροτράχηλους χαρακτήρες σε ταινίες τύπου "Taken" μίλησε στο Collider για τη νέα του ταινία, όμως ο δημοσιογράφος δεν έλειψε να τον ρωτήσει για τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στο "The Phantom Menace".

Στο ερώτημα εάν θα ήταν μέσα για μια εμφάνιση έστω και σαν flashback στο πλευρό του Ewan McGregor ως Qui-Gon, ο Neeson χαμογέλασε και είπε "Σίγουρα, θα ήμουν μέσα"

Αν και ο Neeson έδειξε να μην γνωρίζει καθόλου για το πόσο δημοφιλές και επίκαιρο είναι και πάλι το Star Wars franchise, καθώς νόμιζε πως έχει εκλείψει το ενδιαφέρον του κόσμου, αυτές οι δηλώσεις δεν γίνονται τυχαία. Ειδικά με την Lucasfilm να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ενισχύσει το σύμπαν μέσα στα επόμενα χρόνια, μια τέτοια επιστροφή θα μπορούσε να συμβεί.