Μια σειρά καταφέρνει μεγαλύτερα streaming νούμερα από το The Mandalorian

Το The Office σαρώνει και πάλι τώρα που μετακόμισε στο Peacock
08 Ιανουαρίου 2021 11:37
Μια σειρά καταφέρνει μεγαλύτερα streaming νούμερα από το The Mandalorian

Τι κοινό έχει το The Mandalorian με το The Office; Το ένα είναι μια sci-fi σειρά από ένα γιγαντιαίο franchise και το άλλο μια από τις πιο διάσημες και λατρεμένες κωμικές σειρές όλων των εποχών. Δύο άκρα αντίθετα με λίγα λόγια. Κι όμως έχουν ένα κοινό, τους παθιασμένους fans τους. Είναι κοινώς γνωστό ότι τα streaming νούμερα του Mandalorian είναι σαρωτικά παγκοσμίως σύμφωνα με διάφορες μετρήσεις που έχουν διεξαχθεί τον τελευταίο καιρό, άλλωστε αναδείχθηκε και η κορυφαία "πειρατευμένη" σειρά των torrents για το 2020, όμως φαίνεται πως βρήκε τον δάσκαλό του.

Όπως διαβάζουμε στο Variety, το The Office κατάφερε να νικήσει τον "Mando" και τον Baby Yoda στις μετρήσεις της Nielsen όσον αφορά τα SVOD τηλεοπτικά προγράμματα για αυτήν την εβδομάδα. Αυτή είναι η 7η συνολικά φορά που το sitcom σόου με τον Steve Carell που φτάνει στην κορυφή του εν λόγω Top 10. 

Μάλιστα, τα στοιχεία αποκαλύπτουν πως φορτώθηκαν πάνω από 1.3 δισεκατομμύρια λεπτά του The Office μόνο αυτή την εβδομάδα, ενώ το Mandalorian ακολουθεί με 300 εκ. λεπτά λιγότερα. Βέβαια στην εξίσωση πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως το Office αποτελεί και μια από τις λατρεμένες σειρές για bingewatching από τον καιρό που στις ΗΠΑ φιλοξενούνταν στο Netflix.

Τώρα η σειρά μετακόμισε στο Peacock, τη streaming υπηρεσία της NBCUniversal όπου πραγματικά σαρώνει και απολαμβάνει μια ανανεωμένη αποδοχή από τους fans, ενώ έχουν φροντίσει να προσφέρουν αποκλειστικό και ακυκλοφόρητο μπόνους υλικό με έξτρα σκηνές.

Τέλος, όλες οι σεζόν του The Office είναι διαθέσιμες για streaming στην Ελλάδα μέσω του Amazon Prime Video.