Πρώτη ματιά στο "Andor" με τον Diego Luna σε ρόλο κατασκόπου στο Star Wars σύμπαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney+ μέσα στο 2022
11 Δεκεμβρίου 2020 09:28
Πρώτη ματιά στο "Andor" με τον Diego Luna σε ρόλο κατασκόπου στο Star Wars σύμπαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάμεσα στις μεγάλες Star Wars παραγωγές που ανακοίνωσε η επικεφαλής της Lucasfilm, Kathleen Kennedy στο πλαίσιο του Disney Investor's Day 2020 livestream ήταν το spinoff σόου του Rogue One. Ο λόγος για το "Andor" που όπως προδίδει το όνομά του θα πρωταγωνιστεί ο Cassian Andor του Diego Luna, τον οποίο θα δούμε σε άκρως κατασκοπευτικές περιπέτειες στο όνομα της Αντίστασης, όπως ακούγεται να λέει και ο ίδιος στο πρώτο βίντεο.

Μέσα από το βίντεο μάθαμε μερικές πρώτες λεπτομέρειες για τη σειρά και όπως είναι κατανοητό όλοι οι συντελεστές της την φτιάχνουν σα να είναι μια κανονική κινηματογραφική παραγωγή. Όσοι έχετε δει το πόσο ποιοτική παραγωγή είναι το The Mandalorian, τότε ξέρετε τι θα περιμένετε πάνω κάτω. Θα υπάρχουν πάνω από 200 ηθοποιοί στο cast και χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 6000 κομπάρσοι, μαζί με δεκάδες νέα πλάσματα και droids που δημιουργήθηκαν με τα κινηματογραφικά στάνταρ του Star Wars. 

Έγινε γνωστό πως το Andor θα αποτελείται από 12 επεισόδια, κάτι που αποτελεί έκπληξη δεδομένης της παραγωγής του και θα δούμε πως ο διάσημος κατάσκοπος των Rebels έστησε την αποστολή για να κλέψουν τα σχέδια του Death Star.

Βέβαια, αν και ξέρουμε τη δυσάρεστη κατάληξή του στο "Rogue One" ο Diego Luna υπόσχεται πως υπάρχουν "πολλές πτυχές του να εξερευνήσουμε, την περίοδο που χτίζεται μια επανάσταση".

Το Andor, η νέα πρωτότυπη Star Wars σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus το 2022 και παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση.