H σειρά The Last of Us πήρε το πράσινο φως για μια ολόκληρη σεζόν στο HBO

Στο τιμόνι της σειράς ο δημιουργός, Neil Druckmann και ο Craig Mazin του "Chernobyl"
21 Νοεμβρίου 2020 11:16
H σειρά The Last of Us πήρε το πράσινο φως για μια ολόκληρη σεζόν στο HBO

Αν ακούτε πιο έντονα τους ήχους των Clickers είναι γιατί έχουμε ευχάριστα νέα για την τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us. Επίσημα, με δελτίο Τύπου, το HBO ανακοίνωσε πως έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή μιας ολόκληρης σεζόν του σόου που θα βασίζεται στο αριστουργηματικό και πολυβραβευμένο franchise παιχνιδιών του PlayStation.

Το πιο σημαντικό είναι πως ο "πατέρας" του σύμπαντος και δημιουργός, Neil Druckmann, θα γράψει το σενάριο και θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της πολυαναμενόμενης θρίλερ σειράς, ενώ τα επεισόδια της θα σκηνοθετήσει ο Craig Mazin, γνωστός για την εξαιρετική δουλειά του στο βραβευμένο "Chernobyl" του HBO. 

 O Druckmann ενθουσιασμένος από τα νέα αυτά, έκανε ένα σχετικό tweet κάνοντας και mention τον Mazin:

Πω ρε φίλε! Μας επέλεξαν για μια ολόκληρη σεζόν! Κράτα με Craig Mazin! Φοβάμαι!

Μάλιστα, οι δύο επικεφαλής αστειεύτηκαν με το θέμα του ποιος θα υποδυθεί τον Joel και την Ellie, με τον Mazin σαρκαστικά να λέει πως "το internet δεν έχει καμία ιδέα ή δυνατά επιχείρηματα. Είμαι σίγουρος πως όταν πάρουμε τις αποφάσεις μας θα είναι μια ήσυχη, γαλήνια μέρα στο Twitter", αφήνοντας να εννοηθεί πως καλύτερα να μην περιμένουμε...τα αναμενόμενα. 

Είναι τρομερά ενθαρρυντικό σε ένα τέτοιο project να εμπλέκονται ενεργά οι δημιουργοί του και ολόκληρη η Naughty Dog για να διασφαλίσει την ποιότητα και την πιστότητα του lore του The Last of Us, σε συνεργασία με τον PlayStation Productions

Για όσους δεν ξέρουν η ιστορία του The Last of Us εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του μοντέρνου πολιτισμού. Πρωταγωνιστεί ο Joel, ένας από τους επιζώντες μιας ζόμπι αποκάλυψης, που του ανατίθεται η δουλειά να περάσει λαθραία ένα 14χρονο κορίτσι ονόματι Ellie έξω από μια ζώνη καραντίνας. Το ταξίδι αυτό όμως θα είναι τόσο βάναυσο που οι σχέση τους θα δοκιμαστεί στο έπακρο και θα πρέπει οι δύο ξένοι να σταθούν δίπλα ο ένας τον άλλο, εάν θέλουν να επιβιώσουν.

Tώρα, μένει να μάθουμε το cast του The Last of Us αλλά και το πότε περίπου θα πρέπει να το περιμένουμε στις οθόνες μας.