Ο κορωνοϊός χτύπησε ξανά τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher

Άτυχη για ακόμη μια φορά η υπερπαραγωγή του Netflix
08 Νοεμβρίου 2020 18:17
Ο κορωνοϊός χτύπησε ξανά τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher

Για δεύτερη φορά, μετά τον ηθοποιό Kristofer Hivju που θα ενσάρκωνε τον Eskel, ο κορωνοϊός στέκεται εμπόδιο στη 2η σεζόν του The Witcher, της πολυαναμενόμενης υπερπαραγωγής του Netflix. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το Netflix διέκοψε τα γυρίσματα της νέας σεζόν που διεξάγονται εδώ και καιρό στη Μ.Βρετανία εξαιτίας πολλαπλών κρουσμάτων COVID-19 που εντοπίστηκαν στο πλατό. 

Μάλιστα, υπάρχουν τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην παραγωγή της σειράς και ο streaming γίγαντας έχει μεριμνήσει ούτως ώστε να απομονωθούν όλοι και να διεξαχθούν μεμονωμένα τεστ κορωνοϊού. Κανένας από το βασικό cast του σόου δεν βρίσκεται ανάμεσα στα κρούσματα. 

Αυτή η εξέλιξη ελπίζουμε να μην επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη παραγωγή, η οποία ίσως να χρειαστεί να παραμείνει κλειστή για δύο εβδομάδες ούτως ώστε να ακολουθήσει τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα προστασίας. Ωστόσο, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τα γυρίσματα θα επανεκκινήσουν μόλις το Netflix, με τις συμβουλες των ειδικών, αποφανθεί πως είναι εντελώς ασφαλές το πεδίο, οπότε μένε να δούμε τι θα συμβεί.