Θα μπορούσε το The Mandalorian να γίνει μελλοντικά ταινία; Ο Jon Favreau δεν το αποκλείει

Έχουμε και ενημέρωση για το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν
17 Οκτωβρίου 2020 12:14
Θα μπορούσε το The Mandalorian να γίνει μελλοντικά ταινία; Ο Jon Favreau δεν το αποκλείει

Είναι αναμφίβολα η ναυαρχίδα -και ας μην κρυβόμαστε- η σειρά που σήκωσε μόνη της το βάρος του λανσαρίσματος του Disney Plus, με μεγάλη επιτυχία αφού έφερε πάνω από 60 εκ. συνδρομητές σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας, αριθμούς τους οποίους το Netflix χρειάστηκε πολύ χρόνο και ιδρώτα μέχρι να φτάσει. Σαφέστατα αναφερόμαστε στο φαινόμενο του The Mandalorian, το οποίο επανένωσε τη διχασμένη fanbase του Star Wars μετά το χλιαρό The Rise of Skywalker. 

Σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Variety, ο Jon Favreau, showrunner και δημιουργός του σόου, και ο Pedro Pascal, ο άνθρωπος κάτω από τη μάσκα του Din Djarin μίλησαν για το μέλλον του Mandalorian και μια πιθανή κινηματογραφική ταινία. Ο Favreau απάντησε λέγοντας πως "δεν βιάζεται καθόλου για να ξεπεράσει την υπάρχουσα φόρμουλα του Mandalorian", ωστόσο "είναι σίγουρα ανοικτός στο ενδεχόμενο αυτό" ανάλογα την αντίδραση των fans και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πορεία. 

Βέβαια, αναγνώρισε πως ίσως όταν γίνει η μετάβαση στο κινηματογραφικό φορμάτ να χαθεί η μοναδική αίγλη του Mandalorian. Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην 3η σεζόν για την οποία αποκάλυψε πως τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα και δεν αποκλείεται να μπουν στο πλατό πριν το τέλος του 2020

Το πώς γυρίζεται το Mandalorian χάρις το υπερσύγχρονο στούντιο που ονομάζεται "The Volume" βοηθάει τα μέγιστα στην παραγωγή του, τώρα που οι καταστάσεις επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας του COVID-19, ενώ και το γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί φοράνε μάσκες λόγω της φύσης του σόου συγκαταλλέγεται πλέον στα θετικά. 

Το The Mandalorian θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν του στις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.