Του ξέφυγε του Giancarlo Esposito πώς το The Mandalorian θα έχει 3η και 4η σεζόν

"Εκεί είναι που θα πάρετε τις μεγάλες απαντήσεις"
22 Σεπτεμβρίου 2020 11:03
Του ξέφυγε του Giancarlo Esposito πώς το The Mandalorian θα έχει 3η και 4η σεζόν

Από τις φορές που το PR τμήμα της Disney βρισκόταν σε πανικό ήταν μάλλον η πρόσφατη συνέντευξη του Giancarlo Esposito στο περιοδικό People, πριν την λαμπερή βραδιά των ψηφιακών Emmys 2020. Ο ηθοποιός των Breaking Bad και Better Call Saul, ερωτήθηκε φυσικά για το τι θα περιμένουμε στην άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του The Mandalorian

Εκεί που όμως μιλούσε για τη 2η σεζόν, ξαφνικά αναφέρθηκε στην 3η και 4η σεζόν του σόου του Jon Favreau, ενώ η Lucasfilm δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι πέραν της 3ης. Αυτά είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε στο περιοδικό: 

"Η επόμενη σεζόν του The Mandalorian θα έχει πολύ ενδιαφέρον επειδή θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε τις δυνάμεις του The Child και τι πραγματικά σημαίνει αυτό. Θα αρχίσουμε να ξετυλίγουμε τα μυστήρια του Darksaber που κατέχει ο Moff Gideon και πώς αυτό συνδέεται με τα γεγονότα στο The Clone Wars και τα υπόλοιπα shows. Και τότε θα δείτε τη μεγάλη εικόνα της σειράς. Ζούμε σε ένα σύμπαν που είναι τεράστιο και έχουμε τόσα πολλά να δούμε. Οπότε νομίζω πως η σειρά ξεκινάει να βάζει τα θεμέλια για το βάθος και το εύρος που θα έρθει με τις Season 3 και Season 4, όπου τότε είναι που θα πάρετε τις μεγάλες απαντήσεις."

Επομένως, δεν υπάρχει μεγαλύτερο tease από το να αρχίσουν οι fans του "Mando" να μαθαίνουν τι ρόλο παίζει τελικά ο "Baby Yoda" στην όλη ιστορία, πέρα από τις αξιολάτρευτες σκηνές και τα memes του. Ωστόσο, ίσως και στην πραγματικότητα να μην έπρεπε να μιλήσει δημόσια για το τι θα περιμένουμε στις επόμενες δύο σεζόν του πρώτου live-action σόου του Star Wars. 

To The Mandalorian θα επιστρέψει στις οθόνες μάς στις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά μέσω της "συχνότητας" του Disney+