Με τις ευλογίες του Chuck Norris ο Jared Padalecki θα γίνει ο νέος "Texas Ranger"

Γιατί αυτό έλειπε μόνο από το reboot του The CW
19 Σεπτεμβρίου 2020 20:57
Με τις ευλογίες του Chuck Norris ο Jared Padalecki θα γίνει ο νέος "Texas Ranger"

Τώρα, ναι, μπορείτε να ηρεμήσετε γιατί το επερχόμενο reboot του Walker, Texas Ranger μπορεί να προχωρήσει με τις ευλογίες του ανθρώπου που είναι ο ίδιος ο Τέξας Ρέιντζερ. Το remake του -στα όρια του cult- σόου θα γίνει remake στο κανάλι The CW με τον Jared Padalecki, γνωστό και ως Sam Winchester του Supernatural, να ενσαρκώνει τον ομώνυμο χαρακτήρα. 

Πλέον, έχοντας αφήσει σχεδόν πίσω του το Supernatural (τον Νοέμβριο θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο), μπορεί να προχωρήσει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast Inside of You, έκανε μια αποκάλυψη για το πώς δόθηκε το πράσινο φως για το remake. 

Κυριολεκτικά, μόνο ο Chuck Norris μπορούσε να δώσει την άδεια για να γίνει η νέα σειρά, αφού κατέχει τα δικαιώματα του σόου και του concept και εδώ ναι, χωράει να πείτε ένα κλασικό αστείο του Τσακ στα σχόλια:

Έπρεπε να πάρουμε τις ευλογίες του ούτως ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα βερσιόν του.

Αν και ένας θνητός όπως ο Padalecki δε θα μπορούσε να μιλήσει απευθείας με τον Chuck για αυτόν τον λόγο, κάτι το οποίο παραδέχτηκε κιόλας στη συνέντευξή του, καθώς δεν μίλησε ποτέ απευθείας με τον ίδιο τον Norris. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα γυρίσματα ήταν να γίνουν τον περασμένο Απρίλιο, όμως λόγω του κορωναϊού διακόπηκαν. Πλέον, η παραγωγή στοχεύει στο να ξαναμπούν στο πλατό τον Οκτώβριο, με σκοπό το νέο Walker, Texas Ranger να βγει στον αέρα μέσα στο 2021.