Το The Last of Us του HBO θα έχει μια νέα σκηνή "που θα ρίξει σαγόνια"

Και την οποία δεν είδαμε στο πρώτο παιχνίδι
12 Αυγούστου 2020 18:24
Το The Last of Us του HBO θα έχει μια νέα σκηνή "που θα ρίξει σαγόνια"

Ο Craig Mazin, παραγωγός της τηλεοπτικής μεταφοράς του The Last of Us, τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί συνεντεύξεις όπου δίνει και από μερικά "ψίχουλα" πληροφοριών που κρατάνε το hype ψηλά. Ανάμεσα στα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα έρχεται να προστεθεί και αυτή που θέλει το σόου του HBO να προσθέτει μερικές στιγμές που δεν είδαμε ποτέ στο πρώτο παιχνίδι, σε συνέχεια των δηλώσεων του πριν μερικές εβδομάδες.

Πρόσφατα μιλώντας στο BBC Must Watch, ο Mazin αποκάλυψε πως θα δούμε υλικό που η Naughty Dog τότε θεώρησε πως έπρεπε να πει "πάσο" κατά τη διάρκεια της επίπονης ανάπτυξής του:

Ο Neil, κάποια στιγμή μου λέει, "Ξέρεις υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο συζητούσαμε αρκετό καιρό" και τότε μου λέει ποιο ήταν και ήμουν σε φάση "ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!, ΟΚ μου έριξε τα σαγόνια, θα το βάλουμε."

Είπε πως τον έπιασε νευρικό γέλιο λέγοντας στον Neil Druckmann, δημιουργό του τίτλου:

Πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν θα με σταματούσες με τίποτα από το να το κάνω, θα πρέπει να με πυροβολήσεις αλλιώς, οπότε θα το κάνουμε.  

Δίνοντας λίγο παραπάνω φως στο τι ακριβώς θα είναι αυτό το έξτρα υλικό που θα δούμε δήλωσε: 

"Και υπάρχουν πολλά πράγματα σαν και αυτό, που δεν είναι απλά μια απόφαση του τύπου "δε θα ήταν φοβερό να βάζαμε τους Ellie και Joel πάνω σε μηχανές και να αντιμετωπίσουν μια συμμορία μοτοσικλετιστών;" Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο. Δε θα δείτε επεισοδιακές αυτοτελής σαχλαμάρες. Τα πάντα θα είναι μετρημένα αλλά τα καινούργια πράγματα που θα προσθέσουμε θα εμπλουτίζουν την πλοκή που θα αποδώσουμε με έναν οργανικό και σοβαρό τρόπο, που θαρρώ πως οι fans του παιχνιδιού, καθώς και οι νεοφερμένοι, θα εκτιμήσουν." 

Ακόμη, ο δημιουργός της αριστουργηματικής μίνι σειράς "Chernobyl" αστειεύτηκε με το πότε περίπου θα πρέπει να αναμένουμε την τηλεοπτική σειρά του HBO: "Να περιμένετε πώς θα κάνει το ντεμπούτο του το 2096. Θα το δείτε μόλις είναι έτοιμο, σας το υπόσχομαι."

Υπογραμμίζοντας κιόλας πως ακόμη το σόου βρίσκεται στο στάδιο συγγραφής του σεναρίου και η παραγωγή είναι περιορισμένη στις κινήσεις της λόγω της πανδημίας. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην παραγωγή εμπλέκεται επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης του παιχνιδιού του Last of Us, Gustavo Santaolalla, ενώ ο Johan Renck που σκηνοθέτησε το Chernobylθα σκηνοθετήσει "τουλάχιστον" το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς του HBO