Η σειρά του The Last of Us θα εμπλουτίσει το παιχνίδι και δε θα αναιρέσει κάτι

Ο παραγωγός της σειράς του ΗΒΟ αποκαλύπτει
01 Αυγούστου 2020 11:15
Η σειρά του The Last of Us θα εμπλουτίσει το παιχνίδι και δε θα αναιρέσει κάτι

Οι δηλώσεις γύρω από το τι να περιμένουμε από την τηλεοπτική σειρά The Last of Us στο HBO συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ο παραγωγός της σειράς, Craig Mazin, υπόσχεται πως η σειρά δεν θα πειράξει τίποτα από το υλικό του τίτλου της Naughty Dog.

Πρόκειται άλλωστε για τον ταλαντούχο δημιουργό της εξαιρετικής post-apocalyptic μίνι σειράς, Chernobyl, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις για το πώς προχωράει η διαδικασία της παραγωγής, όπου συνεργάζεται στενά με τον δημιουργό του τίτλου, Neil Druckmann:

Θαρρώ πως γενικά οι fans αγχώνονται όταν ένα franchise το παίρνει κάποιος, αυτοί μετά δεν το αντιλαμβάνονται πλήρως ή το αλλάζουν. Στην περίπτωση τη δικιά μας, το κάνω με τον άνθρωπο που το έφτιαξε και οι αλλαγές που κάνουμε γίνονται για να γεμίσουν πιθανά κενά και να επεκτείνουν, όχι να αναιρέσουν, αλλά και να εμπλουτίσουν. 

Ο Mazin κιόλας περιέγραψε την ευκαιρία του να αναλάβει το project ως ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αναγνώρισε κιόλας τις έντονα συναισθήματα που προκάλεσε το παιχνίδι της Naughty Dog σε όσους το έχουν παίξει και το πόσο δύσκολη είναι η πρόκληση να διασκευαστούν στην μικρή οθόνη:

"Δημιουργούμε εκ νέου και κάνουμε "reimagining" του τι ήδη υπάρχει απλά σε διαφορετικό φορμάτ. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε για μένα και να σας πω την αλήθεια τρομάζω λίγο επειδή όλα αυτά τα συναισθήματα που συνδέουν το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από έντονα. Νομίζω πως θα κρυφτώ σε κάνα καταφύγιο για λίγο επειδή δε θα μπορέσω να τους ευχαριστήσω όλους!"

Πρόσφατα κιόλας ο Troy Baker εξέφρασε την άποψή του για το ποιος θα ήθελε να υποδυθεί τον Joel στο τηλεοπτικό σόου, λέγοντας πως ο κατάλληλος θα ήταν ο Josh Brolin (Sicario, No Country for Old Men, Avengers: Endgame). 

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην παραγωγή εμπλέκεται επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης του παιχνιδιού του Last of Us, Gustavo Santaolalla, ενώ ο Johan Renck που σκηνοθέτησε το Chernobyl, θα σκηνοθετήσει "τουλάχιστον" το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς του HBO