Πρώτο trailer για το Helstrom την τελευταία εκτός MCU σειρά της Marvel

Σατανικές τελετές, στοιχεία τρόμου και...δυο παιδιά ενός serial killer;
29 Ιουλίου 2020 08:54
Πρώτο trailer για το Helstrom την τελευταία εκτός MCU σειρά της Marvel

To Hulu και η Marvel αποκάλυψαν το πρώτο trailer για μια από τις τελευταίες εκτός MCU σειρές της Marvel TV, το Helstrom. Πρόκειται για την ιστορία της κόρης και του γιου ενός μυστηριώδους και παντοδύναμου serial killer, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις ιδιαίτερες υπερφυσικές δυνάμεις τους θα τα βάλουν με τη φύση τους και όλα τα κακά του κόσμου, που θέλουν να τους βλάψουν. 

Στο trailer, που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω παίρνουμε μια καλή γεύση από το ύφος της σειράς που είναι αναμενόμενα σκοτεινό και αρκετά σοβαρό με τον εαυτό του, μιας και πρόκειται κατά βάση για μια σειρά με έντονα στοιχεία τρόμου, καθώς και την Elizabeth Marvel στο ρόλο της μητέρας των Daimon και Ana Helstrom. 

Πιο συγκεκριμένα, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Daimon (Tom Austen) και Ana Helstrom (Sydney Lemon) δύο παιδιά ενός serial killer, τα οποία λειτουργώντας ως ένα δυναμικό δίδυμο θα κυνηγήσουν τα κατακάθια της ανθρωπότητας, με τις δικές τους ικανότητες. Ο Daimon εργάζεται ως καθηγητής αλλά έχει την ικανότητα να πραγματοποιεί εξορκισμούς, ενώ η Ana θέλει απλώς να ξεφορτωθεί τον κόσμο από όλα τα κακά του. 

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Robert Wisdom, η June Carryl, η Ariana Guerra και o Alain Uy. 

Σύμφωνα με τον showrunner, Paul Zbyszewski, η πλοκή της σειράς βασίζεται στο storyline του "The Son of Satan" απλά λιγάκι πιο προσγειωμένη στον πραγματικό κόσμο. 

To Helstrom θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 16 Οκτωβρίου 2020 αποκλειστικά μέσα από τη "συχνότητα" του Hulu.