Στο νέο trailer της 2ης σεζόν του The Boys όλοι ψάχνουν τον Billy Butcher

Στις 4 Σεπτεμβρίου η μεγάλη πρεμιέρα στο Amazon Prime Video
09 Ιουλίου 2020 11:13
Στο νέο trailer της 2ης σεζόν του The Boys όλοι ψάχνουν τον Billy Butcher

Σε σχεδόν δύο μήνες τα καλά παιδιά του "The Boys" θα επιστρέψουν για τη 2η σεζόν και το Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer, συνεχίζοντας δυναμικά την προώθησή της πιο επιτυχημένης σειράς του. Μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν τα "Boys" αποτελούμενα από τους Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) and Kimiko (Karen Fukuhara) μοιάζουν με μια διαλυμένη ομάδα και ειδικά ο Billy Butcher του Karl Urban που έχει...ξεφύγει εντελώς με αυτά που έμαθε και καταζητείται από τους πάντες.

Και ειδικά από τους Seven οι οποίοι πλέον ανοιχτά θα συγκρουστούν με τους θνητούς, έχοντας στο πλευρό τους κιόλας τον σκιώδη ιδιοκτήτη της Vaught, Stan Edgar, που τον υποδύεται ο Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Mandalorian). Το cast των Seven περιλαμβάνει τους: Homelander (Antony Starr), Queen Maeve (Dominique McElligott), A-Train (Jessie T. Usher), The Deep (Chace Crawford) και Black Noir (Nathan Mitchell)

Δείτε τη νέα αφίσα και το teaser trailer παρακάτω, το οποίο είχε διαρρεύσει τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά τώρα κυκλοφορεί επίσημα: 

Το The Boys Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.